cezary_dacyszyn Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 pokerowa zagrywka ja patrzę ty szybko udajesz zabieram zarzucasz oczy na mnie pętlimy przestrzeń osiodłaj wreszcie Świnoujście 23 XI 2012
Jolanta_S. Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wrócę za dnia. poczytam i zdecyduję
agnieszka wawrzyniak Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 ...napisałabym "" zapętlamy przestrzeń ""...bez ""milości"" a zamiast ""osiodłaj wreszcie...tylko jedno słowo "" szał "" a w ogóle...grzeczny z Ciebie chłopczyk....no wiesz, zawstydzasz mnie bo mógłbyś się postarać o głębiej.....hihi pozdr. agn.
Jolanta_S. Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 jeśli podmiot liryczny jet płci żeńskiej to jest dobra zagrywka :) jeśli przeciwnie to nie jestem w stanie wyobrazić sobie reakcji na "osiodłanie" czekam na odważniejsze (równie delikatne) ale w stylu męskim (nie daj długo czekać) pozdrawiam na po-kuszenie
Nata_Kruk Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Cezary, mam podobnie jak Agnieszka, wyciąć miłość, tym bardziej, że masz w tytule kąsanie. Zapętlamy, chyba trafniej będzie.. co do osiodłania, nie wnikam w myśli peela. Pozdrawiam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 posłuchałem dwóch kobitek , nie mam czasu , uciekam ...
Rekomendowane odpowiedzi