Penelope_Coal Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 powinien być zakaz kochania idiotów jak mi Bóg świadkiem wiele o tym myślałam w te i z powrotem nie wstydzę się mówić otwarcie w życiu nie przyszłoby mi do głowy ani jemu żeby miał się ze mną rozwodzić bo dzieli się miejscem w moim sercu z kimś kto mógłby być tak zazdrosny o rozmowy i spojrzenia albo uprzejme odpowiedzi na komentarze wśród kobiet chyba taka zazdrość nie ma miejsca mogę się uśmiechać czy patrzeć na każdą którą uważam za miłą interesującą nawet jest wiele takich kobiet mężczyzn też ale to nasienie zawistne zawzięte każdy walczy o swoje drugiemu w kaszę pluje Na serio dziś dopiero przyszło mi do głowy że tyle lat cierpię w męczarniach żałoby dlatego że okazuję sympatię także kilku innym osobom
łysy taytańczyk Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Witkacy też się kochał beznadziejnie w Solskiej. I to nawet nie tylko platonicznie. Znaczniesi od Ciebie przeżywali gorsze katusze.
Penelope_Coal Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Skoro można się w nich "kochać" tylko beznadziejnie, widocznie sami są beznadziejni. Pozdrawiam, Penelope
beta_b Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 wg mnie:powinien być zakaz kochania idiotów "tylko" wybija z melodii całości.dlatego że okazuję sympatię także innym osobom "kilku" - zbędne.
Penelope_Coal Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co do pierwszej propozycji - ok. W drugim przypadku pozostanę przy swoim. Pozdrawiam, Penelope
Rekomendowane odpowiedzi