Pan_Biały Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 kocham cię powiedziało lustronigdy więcej nie będziemy odbiciem podpaliła stosy siana wśród spopielonego słońca nadzianego hipnozą płodziła gwiazdy zegary śmiały się z blizn nasiona pocałunków ogłuchły aż tafla skóry pokryła się lodem
maria_bard Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Weź Ty, Rafałku, napisz coś dla prostego człowieka. Niech ja przez chwil parę nie muszę deszyfrować Twoich tekstów. Trochę przesadziłeś, bo słowa składają się w miły kolaż, ale nic z tego nie wynika. Czekam stęskniona na zwyczajność. Potrafisz! To napisałam ja - głupia Elka. Uścisk:-)
Pan_Biały Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może następnym razem się przepisze pozdr
Grażyna_Kudła Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 To, co kursywą jak dla mnie, najbardziej wymowne: posłuchać lustra - pokochać siebie. Pozdrawiam, Rafeale :)
Roklin Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Wybacz, ale ten tekst jest dla mnie zbyt skomplikowany. Nic nie rozumiem. Przykro mi. Nazbyt... wzniosłe, czy jakoś tak. A przecież umiesz... Pozdrawiam ciepło :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 fajne :) pozdrawiam i do poczytania :)
Sebek..._ Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 tekst jest naprawdę trudny, lecz czyta się naprawdę przyjemnie :) ciekaw jestem...w drugiej strofie o kim mowa pozdrawiam
Bajadera Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 tu zgadzam się z Elą w 100%. można pisać symbolami, stosować skróty myślowe, ale musi być jakiś punkt zaczepienia/odniesienia dla odbiorcy, a tak wychodzi, że Poeta palił zioło, a odbiorca musi sobie zioło skołować, aby pojąć., poczekam na następne. pozdr.:)
Rekomendowane odpowiedzi