Grażyna_Kudła Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 wypełzł z wody do twardej epoki po drodze wyrosły mu kończyny gdy stanął na dwóch zaczął się potykać i wtedy pojawiły się krzesła ogarnięty pasją grillowania zakrywał żebra skórą zdartą do kamienia i wtedy pojawiły się liczydła zamieszkał w oszklonym terrarium niesamowicie szybko doskonaląc zdolności chwytne i wtedy pojawiły się zasłony dużo znosił czekając na więcej nie zapomniał szkoły pełzania
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Myślę ,że gdyby "oczyścić" nieco tekst, przekaz pozostałby niezmienny ,a zysk ... (sama oceń) .Wyrzuciłbym: do ,i wtedy ,jego ,gdy.Może lekko "wyprostował" pierwszą strofę. pozdr
aluna Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Grażynko , przekaz jasny ,ale wypełznął tak jak na moje... ! Pozdrawiam! Hania
Grażyna_Kudła Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To wielki postęp, gratulacje!
Grażyna_Kudła Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przychylam się do wywalenia jednego "gdy" Do reszty nabieram dystansu. Dygam wdzięcznie, Mariuszu. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uwierz, Haniu. Mam z tym sama dylemat, bo spotkałam obie formy. Dziękuję za wnikliwe czytanie. Serdeczności, Grażyna :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 W zasadzie wystarczyłoby tyle: wypełzł z wody do kamiennej epoki po drodze wyrosły mu łapy gdy stanął na dwóch potknął się i usiadł na krześle elektrycznym i po ptokach ! :)
lena2_ Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 puenta kojarzy mi się z pokorą, że pomimo ewolucji i postępu warto pamiętać o swoich pra-korzeniach:):)
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 przeczytałem. tym razem mnie nie ujął. pełzanie, to jakieś takie gadzie mu zostało ;) pozdrawiam :))) i do poczytania :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W zasadzie puenta ma rozdwojony język :) Cieszy mnie, Lenko, że tak wybrałaś. Serdeczności. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szkoła, którą wybrałeś, też nie podlega zaprzeczeniu, co w połączeniu z wypowiedzią Leny, bardzo mnie satysfakcjonuje. Życie jest jak pudełko czekoladek, a człowiek? To jaki się staje, czy zależy od tego, jaką wybierze, czy na jaką czekoladkę trafi? :))) Pozdrawiam serdecznie, Sylwestrze :)
Roklin Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Ewolucja kręgowców z zarysem cech wspólnych... ładne... Szczególnie podoba i się puenta, to jest clue całego problemu - żeby człowiek nie zapomniało tym, skąd się wziął, że jest częścią natury. Przekonujący, skromny i... solidny. Pozdrawiam ciepło :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy mnie bardzo taki odbiór, jeśli jeszcze skromność może być przekonująca :)) Pozdrawiam :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Bajadera Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 ciekawie przedstawione. nie zapomni pełzać nawet wtedy, kiedy będzie latał w inne galaktyki na wycieczki.. pozdr.:)
Grażyna_Kudła Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to zapomniałam jeszcze wspomnieć o lewitacji :)) Serdeczności :)
Rekomendowane odpowiedzi