Leszek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Zwięzły, a mocno pobudza wyobraźnię. Jedynie zajączek i wspomniany brak tytułu tworzu u mnie lelkką mgiełkę odbioru. Pozdrawiam :)
maria_bard Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko nie "Pani", proszę. ;-)
maria_bard Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może mnie jest kilka:-)? Inny może, bo z inspiracji:-) Szłam za "guru";-) Dzięki. Pozdrowienia. E.
maria_bard Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Leszku, dobra opinia spod Twojego pióra jest dla mnie ważna i miła. Przepraszam za braki. Są obecne:-) Pozdrowienia. E.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Zacznę od końca : druga strofa bardziej mi smakuje i nie mam uwag. W pierwszej ten "zestaw" -"błyskotliwa woda". "Górska" woda zawsze jest "błyskotliwa" i jakoś mnie nie przekonuje ,( kombinuję na potrzebę własnego budowania fraz). Kiedyś ( zapewne asekuracyjnie) wspomniałaś o swoim lenistwie i teraz wylazło: tytułu nie dać?:) pozdr Eliu
Nata_Kruk Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Szkoda, że bez... tytułu.. ale erotyk "działa" jak powinien. Fajne to czekanie na losy skał.. :) Pozdrawiam.
maria_bard Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kombinuj! Górska woda nie zawsze jest błyskotliwa, a przymiotniki (staram się rzadko pompować nimi teksty) są czasem potrzebne, aby jakiś obraz jednak powstał. Nie przyjmuję tego zarzutu. Nieładnie wypominać przyznawanie się ofiary do słabostek nawet wtedy, gdy to asekuracja. Tytuł nadany przeze mnie naciągnąłby tekst do mojego wzroku. A nie chciałam. Pozdrawiam. E.
maria_bard Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co Wy z tym tytułem???:-))) Sami sobie ....po swojemu, jak się komu podoba. Może i ja leniwa...kto wie;-) Dzięki, Nato. Pozdrawiam. E.
Sylwester_Lasota Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 :) pozdrawiam i do poczytania :)
Rekomendowane odpowiedzi