Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 21 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 gdy ujrzałem że wróciłaś to nadzieja z tobą była w me serce uderzyła lecz wiedziałem - coś też kryłaś żeby to powiedzieć przyszłaś w twych oczach zobaczyłem wiedziałem - taki już byłem wiedziałaś - też taka byłaś oh więc dlaczego milczałaś czy może cofnąć czas chciałaś czy wypowiedzieć się bałaś wiem - na mym bólu zagrałaś zacisnąłem swoje dłonie dosyć - wirowało - dosyć w głowie hasła - pójść skoczyć ona się dowie - ktoś jej tonie więc stanąłem i wyjrzałem pomyślałem przypomniałem jak kadzidło twego wzroku oplatało zdumiewało serce swoją pieśń śpiewało oddech dotrzymywał kroku pamiętałem i skoczyłem ale w locie uwierzyłem lecz za późno
Kasia B Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Kojarze Cię z samego poczatku i Twoich pierwszych prób wklejania tu czegoś. Wiernie śledziłam jak toczyłeś tu walkę z pierwszymi wierszami. Tym tekstem niestety mnie nie przekonałeś. Myśl jest ale niestety kiepsko oprawiona. Pozdrawiam serdecznie
Klaudiusz Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 zdecydowanie nie powinineś rymować... bo rymy wiersza nie czynią, a wtym wypadku czynią niewiersz... pozdr
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 22 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 hm dzięki za rady, zrymowałem bo od dawna nic nie rymowałem i czułem jakąś taką potrzebę
Piotr Sanocki Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Niuch... niuch... Zapachniało mi tu rymem. Czy ktoś coś mówił o rymach? Ale rzeczywiście rymy są fatalne - częstochowskie... Ale nie zniechęcaj się. Rymuj, ale szukaj oryginalnych rymów :) Pozdrawiam serdecznie
shy angel Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 To na pewno było bardzo ładne, ale jak to przelałeś na papier z tymi rymami... :/
Rekomendowane odpowiedzi