Don_Kebabbo Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Słonko miło dziś przygrzewa Wszystkim nieźle się układa Nikt nie wiesza się na drzewach Dookoła sama radość Czasem w dali jakieś auto A tak cisza, a tak spokój Chmural, słońcień, szum trawiatru I czekanie na Dygota
Malarz_ Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Czuć wiosnę;-) Jedynie inaczej drugi wers drugiej strofy bym zapisał: a tak cisza święty spokój czy a tak cisza błogi spokój Tak gdybam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 rzadko ostatnio widuję tu Twoje teksty, a zawsze miło poczytać. tak też jest w tym przypadku. fajne :). pozdrawiam i do poczytania :)
Anna_Myszkin Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 No i jest "good stuff", chociaż taki, którego oczekiwałam, dopiero w drugiej strofce się pojawił. A na Dygota czekać warto, zwłaszcza wśród takiej scenerii - może będzie łaskawszy od Godota ;) Pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ot, żeby podać przykład: http://www.poezja.org/wiersz,2,137356.html CO TO SIĘ POROBIŁO?! ZNIKNĘŁO FORUM ZET!!! :))) a po kliknięciu powyższego linka i następnie odnośnika powyżej 'poezja współczesna', wszystkie nasze wiersze są w ZETce :))))
maria_bard Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dobre. Szkoda, że nikt się nie wiesza, bo smaczek by był:-) Żartuję, oczywiście. Ale jest auto. Załatwia brak doznań:-))) Szum trawiatru skraca mi czekanie na następny wiersz. Pozdrawiam. E.
Magdalena_Blu Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 Wiem, że zawsze warto zajrzeć:)
Rekomendowane odpowiedzi