Wawrzynek Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 kołyszesz w ramionach moje zakłopotanie chcę wierzyć że to się dzieje że nie widzisz srebrnej nitki w rozplątanych włosach masz moc opium rozum wziął wolne i ulotnił się w angielskim fraku długo nie stygnę ulica ciągnie otoczką pary kroki uciekają dzieląc było od jest rozsądek wraca barwy ochronne zyskały na znaczeniu
andrzej_barycz Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Niezbyt sobie pani radzi z werbalizacją seksualności, dlatego ten wątek uczyniłbym domyślnym i wsparł na wyobraźni czytelnika. kołyszesz w ramionach moje zakłopotanie chcę wierzyć że to się dzieje że nie widzisz srebrnej nitki w rozplątanych włosach masz moc opium długo nie stygnę ulica ciągnie otoczką pary kroki uciekają dzieląc było od jest wracam niezauważalnie
Bernadetta1 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 proponuję się skupic na podpowiedzi andrzeja:)
maria_bard Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Pierwsza strofa - znakomita. Druga - a gdyby bez tego "moje ciało szaleje" - bo brzmi zabawnie. Dalej - też niekoniecznie. Gdyby zostaiwić pierwszy wers i dodać tylko: "rozum ulotnił się we fraku"? Jak by było? Nie wiem.... Dwa ostanie wersy wg sugestii andrzeja barycza są bardzo dobre. Jak zwykle u Wawrzynka - jest inaczej, ładnie, bardziej niż gdziekolwiek, dojrzale:-) Pozdrawiam. E.
ROMAN_RIOWIL Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Z rad Marii i Andrzeja możesz skorzystać, lub porawić ..... na swój sposób. Świetny tekst a tytuł niesamowity! Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi