Rafał Kałuski Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 w rozjaśnionym tunelu na końcu z bordową twarzą stoi bóg czaszki bóg skroni ból serca ból duszy a na zewnątrz apteka kolorowych szeptów pięknych ludzi z lekami na choroby kobiecości i ich potencje
Gość Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 No nie wiem czemu ale ten wywód jest dla mnie interesujący: "apteka kolorowych szeptów pięknych ludzi z lekami na choroby kobiecości i ich potencje" Reszta zbędna :)
NowyVega_NowyVega Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cos w tym jest pozwoliłem sobie rozpisać jako moje rozczytanie (mam nadzieje iż autor się nie pogniewa za dłubanie ) w rozjaśnionym tunelu stoi bóg czaszki bóg skroni a na zewnątrz kolorowe szepty pięknych ludzi z garścią tabletek na impotencje prawdziwe i te fantomowe
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 mnie nie przekonuje. pozdrawiam i do poczytania :)
Marek_Dziekan Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Chyba ogarniam ,,na choroby kobiecości" acz nie do końca jetsem przekonany czy określenie warsztatowo jest właściwe. A potencje pięknych ludzi zaiste mogą być lekiem. Utwór się podoba.
Rekomendowane odpowiedzi