Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Żona do męża w przypływie skruchy mężu ty chyba już jesteś głuchy albo swoisty jest to przypadek skoro nie słyszysz głosu sąsiadek zawistnych ropuch, które ochoczo kiedy je mijasz głośno rechoczą że ja się puszczam solo, grupowo mąż ze spokojem rzekł stara krowo ty też już jesteś ślepa i głucha skoro nie wpadły do twego ucha mężów sąsiadek szepty, rozmowy jaki to ze mnie stuprocentowy kowboj i macho, buhaj i ogier że mogę wytrwać nawet i sto gier z jedną lub z dwiema a nawet z piątką chociaż wyglądam jak niewiniątko a skoro wiesz już o sex wyczynach, bezpruderyjnych młodych dziewczynach, u których mogłem zawsze do syta najeść się seksu - jesteśmy kwita.
Baba_Izba Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Jak zwykle: mocno i z przytupem! Ona do niego "mężu, on do niej -"stara krowo", be! Już go nie lubię (mówię o peelu)! Serdecznie pozdrawiam - baba
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Repertuar słuszna racja nie na miejscu, demokracja jednak i w małżeńskim stadle ściera się i to zajadle a peela też nie lubię lecz tej krowy nie wydłubię mu z ust, bowiem wykałaczki co do jednej wyszły z paczki po zakupy zaś iść nowe nie zamierzam, więc tą krowę pozostawiam tak jak była niech w wymowie też tkwi siła. Pozdrawiam serdecznie HJ
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 więc teraz babo więcej nie stękaj tylko mi powiedz gdzie moja szczęka bo bez niej ciućkać mogę landrynka a marzy mi się jakaś dziewczynka coś mówisz do mnie ty stary capie bo gębom kłapiesz a nic nie łapię poczekaj chwilę poczekaj zaraz niech włożę tylko w ucho aparat znów się wykręcasz ty stara wiedźmo szczękę schowałaś wiem to na pewno bo bez niej całkiem jak dziad wyglądam ty stara franco szczękę mi oddaj o teraz słyszę więc mógłbyś nieco wyzywać ciszej bo psy się zlecą do tego mięcha którym tu ciskasz dziadu zapluty od piany z pyska szczękę mi oddaj swędzi mnie ręka szczękę mi oddaj gdzie moja szczęka schowałaś mi ją pewnie po złości za to ci zaraz policzę kości szczęka jest teraz tam gdzie ją kładłeś chyba że na niej później usiadłeś a jeśli to żale twoje są głupie i szukaj jej teraz u siebie w ..... tak sobie prawią przez dzionek cały pokażą język wytrzeszczą gały i tak wesoło życie im płynie jak to w normalnej polskiej rodzinie.
Marek_Dziekan Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Na mieście mówią ześ starym dziadem powiada żona bardzo wnerwiona. A ja słyszałem uwagi drobne, że twe obiadki są ciut niedobre. Dawno mnie tutaj nie byo ale Heniu jak widzę daje radę.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To i tak dobrze, że na gadaniu, ostrych przycinkach, złośliwych słowach kończy się dzionek owym staruszkom by jutro mogli zacząć od nowa i tylko podziw, że tyle werwy tkwi jeszcze w ciele oraz w umyśle a mnie frapuje takie pytanie - też będę takim? - no cóż, pomyślę. serdecznie pozdrawiam HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A kto obiadki jadał tej żony, że kręci nosem, uwagi wnosi chyba nie mężuś, bo jak wiadomo żadna z żon krytyk męża nie znosi. Wiem to po sobie, bo na talerzu często ziemniaki mam przypalone lecz broń Panie Boże bym się odważył i skrytykować spróbował żonę. Serdecznie pozdrawiam HJ
Rekomendowane odpowiedzi