JacaM Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 zawszy prosimy o łaskę najbardziej gdy gryzą tylko nas albo nas gryzą najbardziej obym nie dożył życia tylko dla siebie
andrzej_barycz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 zawszy prosimy o łaskę najbardziej gdy Jeżeli "zawsze", to nie "najbardziej".
aluna Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Najbardziej podoba się puenta! Kiedyś napisałam cosik o podobnym przekazie, poszukam i wkleję! Pozdrawiam autora , świetnego przekazu! Mam:"...przykuwam wzrok sprawdzam przytulę gdy mnie przerośniesz pierwsi odchodzą wyróżnieni nigdy parami drzewa wiatrem zapłaczą nadejdzie nowa wiosna nowymi pędami radośnie" Hania
WiJa Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Że tak powiem, wiersz bez wyszukaństwa. Pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 zdyscyplinowany poeta - krótko a wymownie pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Proś o łaskę czytelników. Pzdr.
Piotr_Płoszaj Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czego sobie życzy peel - życzę sobie i ja... Tyle z tego tekstu...:)
Rekomendowane odpowiedzi