Alina_Służewska Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 kąpiel światła w świeżym blasku sczesanie w czubku głowy potem zdecydowanym szarpnięciem wydźwignięcie ponad horyzont czoła albo wyżej aż za księżyc by stamtąd zrzucać światu srebro
Alina_Służewska Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. inwentaryzacja - czyli spis z "natury" w liczbie ośmiu pustaków(?) - potwierdzony ale spokojnie, zaraz pojawią się "achy" piewców Sutry Poezji "Panorama Firm", będzie: życiowo, buzianio, życzeniowo-całuśnie... odpowiem krótko - nic nie poradzę na to że ma pan w głowie pustaki dla mnie wydźwignięcie sztangi światła aż za księżyc to sprawa prosta a nawet bardzo łatwa - w mojej głowie są marzenia i jest wyobraźnia pozdrowionka :)
Alina_Służewska Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przede wszystkim w twojej głowie jest bezkrytyczne podejście, do tego, co "tworzysz" i grafomańska niereformowalność o, i jeszcze jakby pustaków było za mało przygniotła sztanga? :)
WiJa Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 A pewnie, że nie wszystko wszystkim musi się podobać, ale kiedy do pojęcia/odczucia sztuki nieraz umysłu, serca i pary oczu nie wystarczy, to coś więcej można zobaczyć oczyma wyobraźni. A przynajmniej wyobraźnia sięga poza to, co już znane. Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 To jest o Teletubisiach na pewno.
Alina_Służewska Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za piękny komentarz - jest w nim wszystko o czym marzyłam życzę samych miłych wrażeń w dzisiejszą wyjątkową noc i szczęśliwego Nowego Roku pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaaaak szybciej można dojść do porozumienia z borderline niż z tobą po prostu jest szałowo! :)
Alina_Służewska Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, o Panu :)
M._Krzywak Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, o Panu :) Wcale nie. Ja jestem jeden, a Teletubisiów czworo, z ich jakimś tam odkurzaczem gadającym. Ja jestem jak owo słońce, które patrzy na wygłupy tych stworków. Analogia zatem nasuwa się tutaj sama, kto jest kto. Jakiegoś wiersza życzę na Nowy Rok, co by znowu wstydu nie było, a Towarzystwo musiało mniej się gimnastykować ze słodkościami w "konstruktywnych" komentarzach.
Alina_Służewska Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, o Panu :) Wcale nie. Ja jestem jeden, a Teletubisiów czworo, z ich jakimś tam odkurzaczem gadającym. Ja jestem jak owo słońce, które patrzy na wygłupy tych stworków. Analogia zatem nasuwa się tutaj sama, kto jest kto. Jakiegoś wiersza życzę na Nowy Rok, co by znowu wstydu nie było, a Towarzystwo musiało mniej się gimnastykować ze słodkościami w "konstruktywnych" komentarzach. w tym momencie jakoś mi się w oczach podwoiło ale może być że Teletubisiów przybędzie (kto to wie) wiele może się zdarzyć życzę słodkiej sylwestrowej zabawy udanych wierszy i konstruktywnych komentarzy pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Kto się nie wychyli ponad horyzont ,,, temu czoło pustką zostanie! Hej Alinko! Dobry tekst ! Noworoczne ! Hania
Alina_Służewska Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak Haniu bo ze mnie taka amplituda - nic już nie poradzę na to jest mi miło że wsparłaś mój wiersz pozytywnym komentarzem dziękuję i życzę szczęścia w 2013 roku pozdrawiam :)
Ewa_Krzywka Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 magiczny przekaz ;) z pozdrowieniami NOWOROCZNIE NAJLEPSZEGO !
Alina_Służewska Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani Ewo jest Pani cudowna niechaj w 2013 zatańczę dla Pani wszystkie gwiazdy i oczywiście Księżyc pozdrawiam :)
Stary_Kredens Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 w pierwszym wersie - to raczej światło tworzy blask więc trochę nielogicznie poza tym przekaz wiersza trochę zanadto tajemniczy jak dla mnie Pozdrawiam kredens
andrzej_barycz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Stękanie w przysiadzie - standard.
Alina_Służewska Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę że wszystko można zrozumieć i najważniejsze poczuć jeżeli uwolni się własną wolę i wyobraźnię pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóż za wartościowy i błyskotliwy komentarz - proszę go czasem nie zmarnować - w tekście "Szczęśliwego Nowego Roku!!!" zacytować - pozdrawiam
maria_bard Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani Ewo jest Pani cudowna niechaj w 2013 zatańczę dla Pani wszystkie gwiazdy i oczywiście Księżyc pozdrawiam :) Niechaj pani zatańczy dla Niej!!!!!!!!! W tym 2013. Będzie spektakl dla CUDOWNEJ;-) Chętnie podejrzę tę intymną scenę....;-))))
Alina_Służewska Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani Ewo jest Pani cudowna niechaj w 2013 zatańczę dla Pani wszystkie gwiazdy i oczywiście Księżyc pozdrawiam :) Niechaj pani zatańczy dla Niej!!!!!!!!! W tym 2013. Będzie spektakl dla CUDOWNEJ;-) Chętnie podejrzę tę intymną scenę....;-)))) ot i jest - sfrunęła z niebios leciutko miękko niczym anioł z aureolą na głowie Aniele cieplutko pozdrawiam ale ale jak tam zdrowie? bo widać z dołu że co trochę lepiej to za chwilę gorzej u ciebie (ze zdrowiem) więc nie dziw się - nie na żarty martwię się o Ciebie...
Rekomendowane odpowiedzi