krzywy olek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 już nie trzeba zamykać drzwi nocą dzień wyświetlił się otwarciem w godzinach największej oglądalności doniesiono o edenach po wyciszeniu rajskich odgłosów by nie zagłuszały komunikatów o nagłych i niespodziewanych cudachnarodziła się gwiazda, wielki talent kto wie, może nowy idol, a może kolejny wirtuoz na światową skalę ignorujcie apele o aborcję słowa i tak umierającego ze strachu w betlejemskich undergroundach
Grażyna_Kudła Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 Tytuł przyciągnął i nie żałuję. Ja też jestem za samorodkami, sztuczne kamienie może bardziej błyszczą, ale... Piękny apel w ostatniej, mogę się przyłączyć? :)) Aby w nowym roku, piękno nie było tłamszone na rzecz sztucznych olśnień, chyba, że to będą sylwestowe ognie. :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 normalnie WIERSZ ! - z krwi i kości !!! Piękne przesłanie , każde słowo potrzebne , na swoim miejscu ... To lubię i takich zazdroszczę ... Gratuluję , Czarek :-)
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 dobre. pozdrawiam i do poczytania :)
marek_miros Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Dołączam się po poprzedników. Wiersz wyrazisty, odważny ale nie nadużywający świątecznej otoczki, chwilami subtelny. Być może z racji tych odnośników nieco ulotny w czasie - bożonarodzeniowy czy po prostu grudniowy ale to może być jego zaletą. Pozdrawiam MM
Rekomendowane odpowiedzi