Alina_Służewska Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 kolejny świt czekanie na ale dzień nie świeci więc zwijam się na raz on na dwa prawdziwy już na amen uwięziony w klatce moich oczu
WiJa Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 A to dobre, tym bardziej ze względu na żartobliwy ton pecha. Pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na raz witam enterozę - na dwa - na pierdołach pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, to gdzie uśmiech? pozdrawiam :)
andrzej_barycz Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 "uwięziony w klatce moich oczu" Łojezu... Jak na miłośniczkę ogrodowych krasnali przystało, rozkosznie pupiaste ;) Wyobraźnia na wyraźnym deficycie.
WiJa Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, to gdzie uśmiech? pozdrawiam :) Korelacja na raz z na dwa bawi mnie i to wybornie, może być i do uśmiechu :). Ale może jeszcze dodam, że fragment: "uwięziony / w klatce // moich / oczu" to jakże piękne i znamienne zakończenie wiersza. Pozdrawiam :) I są uśmiechy :)
maria_bard Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Gładzenie tego typu "poezji" ku samozadowoleniu nie robi dobrze Poezji. Szkoda, że nie przyjmuje Pani ŻADNYCH krytycznych uwag. Dialog z Panią staje się płonny. Ten tekst to kolejne coś o niczym w kostropatej, posiekanej formie. E.
aluna Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Alinko , jak si powiedziało TAK to tak trzymać ...! Pozdrawiam! Hania
Alina_Służewska Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tak przestrzegałam ale Pan nie słucha czyta moje wiersze od świtu przez dzień w zmierzch aż do rana efekt widoczny nie trzeba nic dopowiadać pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znam wartość mojej poezji i powiem wprost - proszę odnaleźć pod naszymi wierszami własne arcydzieło - "zielony romansik" i czytać czytać czytać i się sobą zachwycać zachwycać zachwycać pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak trzymać by potem wydźwignąć :) pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, to gdzie uśmiech? pozdrawiam :) Korelacja na raz z na dwa bawi mnie i to wybornie, może być i do uśmiechu :). Ale może jeszcze dodam, że fragment: "uwięziony / w klatce // moich / oczu" to jakże piękne i znamienne zakończenie wiersza. Pozdrawiam :) I są uśmiechy :) są uśmiechy i są słowa dziś wirują w klatce moich oczu razem uśmiechnięte słowa dziękuję pozdrawiam :)
andrzej_barycz Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tak przestrzegałam ale Pan nie słucha czyta moje wiersze od świtu przez dzień w zmierzch aż do rana efekt widoczny nie trzeba nic dopowiadać pozdrawiam Gadał dziad do obrazu... ;) Skleroza, stupor, myślowa czkawka ? Powtórzę : "Pani nie popełniła jeszcze nigdy wiersza i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że go już nigdy nie popełni..." "Przecenia pani siebie i swoje gryzmoły -nie jestem wybredny, komentuję wszystko" Pani ma jakiś problem z czytaniem ze zrozumieniem ?
Alina_Służewska Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tak przestrzegałam ale Pan nie słucha czyta moje wiersze od świtu przez dzień w zmierzch aż do rana efekt widoczny nie trzeba nic dopowiadać pozdrawiam Gadał dziad do obrazu... ;) Skleroza, stupor, myślowa czkawka ? Powtórzę : "Pani nie popełniła jeszcze nigdy wiersza i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że go już nigdy nie popełni..." "Przecenia pani siebie i swoje gryzmoły -nie jestem wybredny, komentuję wszystko" Pani ma jakiś problem z czytaniem ze zrozumieniem ? ileż tu zazdrości zawiści głupoty współczuję nic poza tym
Alina_Służewska Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proponuję zgłębić oba pojęcia - zaś głupotę i współczucie zarezerwować dla siebie, tak na dobry stan ducha - bo kocopoły prezentujesz tak w tekstach jak i wypowiedziach... nic mnie to nie wzrusza - żadnej zmiany wszystko po staremu proszę zbudzić wyobraźnie inaczej z nudów zasnę pozdrawiam
Zdzisław Antolski Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 Subtelny wiersz oparty na skojarzeniach słownych i wulgarne, chamskie komentarze. Skąd my to znamy? Z orga oczywiście.
Alina_Służewska Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 dziękuję za dobre słowo o wierszu i wyjątkową postawę pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi