Klopotka566 cień Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2012 Szukałam Niebieskiego mężczyzny W koszuli Zapinanej na guziczki, Może nagle go znalazłam Ale utonęłam w obawach. Cała sielanka, Marzenia Mogą pryskać jak czary w filmie Po kolei Do ostatniego marzenia Najbardziej ukrytego we mnie, A na ścianie pozostanie Tylko obraz pt: ,,Niebieski mężczyzna''
bazyl_prost Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 do you think that Blue Ray wants you?
bazyl_prost Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 wysłalem tobie obraz pt. znikanie w bieli, powinno pomóc jak homeopatia
Klopotka566 cień Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Blue Men?:) yes, he wants me:)
Klopotka566 cień Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 w homeopatie nie wierzę,w nic nie wierzę:(
bazyl_prost Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he will eat you i'm affraid, ahhhh isn't Blue Ray
Klopotka566 cień Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he will eat you i'm affraid, ahhhh isn't Blue Ray Do not be afraid!,my ,,blue Ray'' it's sensitive and incredibly sexy:)))....:P
bazyl_prost Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he will eat you i'm affraid, ahhhh isn't Blue Ray Do not be afraid!,my ,,blue Ray'' it's sensitive and incredibly sexy:)))....:P have you checked your temperature? he hates having fever
Dawid_Piełot Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Powiem Ci, że masz ładny autentyczny styl ;) Piszesz to co czujesz dzięki czemu Twoje utwory nabierają w moim odczuciu osobistego charakteru pozdrawiam serdecznie ;)
Klopotka566 cień Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Dawidzie! uśmiechnęłam się dzięki Twojemu komentarzowi, Pozdrawiam.M:)
Rekomendowane odpowiedzi