Baba_Izba Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 poczerniały gałęzie w niejednolitych stanach lgniemy do siebie jak bańki mydlane nierozłączność chronicznej walki bez gwarancji stabilności i gasnących barw doznań pewność daje tylko fiasko rezygnacji zawsze można coś spadł pierwszy śnieg
A.StronoMka Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Babo, a gdzie ten śnieg?
Baba_Izba Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już był, wkrótce będzie nowy! Na parapecie ulepię bałwanka. Serdeczności - baba
Kaliope_X. Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 podoba mi się biel śniegu jako nadzieja, przykrywająca wszystko, co poczerniałe i gasnące. biel jako odskocznia od "chronicznej walki", spojrzenie w przyszłość, gdzie "zawsze można coś" - bo chłód jest tylko jednym ze stanów, przejściową barwą, chwilowym zatrzymaniem. pozdrawiam Babo, z podobaniem! in-h. :)
Oxyvia Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Po zimie zawsze jest wiosna. Ładny, optymistyczny wiersz, chociaż smutny, oczywiście.
Magda_Tara Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 pięknie u Ciebie, Babo. zawsze. :*
teresa943 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 przesłanie przenika mnie osobiście ...niezwykle "ludzki", nostalgiczny wiersz - zamyślił i "uruchomił" serię "baniek mydlanych"... serdecznie pozdrawiam :)) Krysia
aluna Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Och Izo , wpadłaś w oj klimat , napisałaś to co mi w duszy gra ! Z przyjemnością czytam i czytam... bo zabrałam do....! Serdeczności! Hania
bazyl_prost Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 olcha nie poczerniała
Baba_Izba Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękna analiza! Umiesz wydobywać to, co istotne, ładny język! Dzięki Kaliope, serdeczne uśmiechy - baba
Baba_Izba Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powtarzam sobie: zawsze można coś. Mało kiedy zmienia to bieg zasadniczych spraw, niestety. Też cieszę się na wiosnę, za miesiąc już będą dłuższe dni. Dziękuję Oxy, serdeczne uściski - baba
Baba_Izba Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, bardzo, jesteś; ściskam - baba
Baba_Izba Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za pozdrowienia, bańki takie piękne ale niezwykle kruche! ściskam Cię Krysiu - baba
Baba_Izba Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Haniu, a ja zawsze podziwiam Twój entuzjazm i optymizm. Serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyjątek potwierdza regułę. Jakiego jest koloru? U mnie za oknem gałęzie kasztanowców. Czarne. Heeej - baba
bazyl_prost Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 olcha koloru szarości zielonkawej lub lekko beżowej, klimat z parku Gorkiego
Baba_Izba Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, olchy mają takie małe szyszeczki, teraz znam również kolor gałęzi. Wej ten park? Pozdrawiam - baba
bazyl_prost Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 park w Niemczech, możliwe że pożarty przez mole, film taki był
Baba_Izba Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hej! :)))
lena2_ Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2012 zwykle jak spadnie śnieg to jakoś i na duszy robi sie jaśniej, więc jest też nadzieja na nowe:):)pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi