E H Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Weź ładne wyrazy I ładnie je ułóż Dodaj do tego Całe gówno tego świata I wyjdzie z tego poezja Weź swoje uczucia I ustaw je równo Chuj, kurwa, gówno
Wawrzynek Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 E H, no widzisz wziąłeź, dodałeś, ustawiłeś równo...i co? Sam sobie odpowiedz.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Faktycznie takiego GÓWNA wieki nie czytałem. Miałem napisać coś o dobrym smaku ,ale ... jak autor tak widzi poezję, to raczej bezcelowe.Dno dno dno!!!!!!!!!!!!
E H Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Ahh... niezmiernie bawi mnie wasz ból dupy :D. Ale i tak żyję nadzieją, że może znajdzie się ktoś na tyle inteligentny by zrozumieć tzw. "co autor miał na myśli"
E H Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Skoro macie problem ze zrozumieniem tekstu na poziomie podstawówki... no to jednak nie ma się czym chwalić
innocenty_prędki Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Weź ładne wyrazy ułóż w świeżych kwiatach i Dodaj do tego Całe gówno świata teraz Weź uczucia I ustaw je równo w takiej kolejności Chuj, kurwa i gówno ... próbowałem ratować sytuację ;,
andrzej_barycz Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Z przepisem na kisiel, być może by pan sobie poradził. Majstrując przy poezji, robi pan sobie krzywdę...
E H Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak widać, mam masochistyczne skłonności. Nie ma tu nic pięknego. Moja poezja nie jest piękna. Jest dokładnie taka jaki jestem ja. Drugie, trzecie dno? A gdzie tam, przekaż prosty i klarowny, tylko trzeba wyjąć głowę z dupy. Tak, oczywiście mógłbym napisać to samo, rozpisując się do trzydziestu, PIĘĆDZIESIĘCIU zwrotek, ale po co? Przekazałem to co miałem do przekazania. "Kto ma oczy, niechaj patrzy, kto ma uszy, niechaj słucha". Jak to mówił pewien mistrz z Nazaretu
mały_dzielny_toster Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 A cóż to jest za koszmar..... ? Jakaś marna prowokacja? Okropność. I nic nie ma wspólnego z poezją.
Ewa_K. Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Co autor miał na myśli Autorze? :). Obecnie w podstawowej uczą wolnej interpretacji i kreatywnego myślenia. Świetna zabawa w badziewie.
M._Krzywak Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 No, dzielny E H wkleja byle co, potem wypisuje byle co, bo jest tylko E H. Ale swoją drogą też bym się pod takim kocopołem wstydził podpisać.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawet nie wiesz jak dużo powiedziałaś. Przepraszam ,bo to przemyślana wypowiedź. pozdr serdecznie
E H Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Ktoś zinterpretował to jako [quote]Myślę, że autorowi chodzi zupełnie o coś innego. O tę niesprawiedliwość, że jeden gniot jest wyniesiony na piedestał, a drugi gniot jest nazwany wprost, bez, nawet cienia, nadziei na jakąś wartość. Tak odczytuję i w pełni się zgadzam, identyfikuję i inne takie, a przykładów na PP nie brakuje i tylko- ostatnio modny- leming tego nie zauważy. Dodam jeszcze, że głośnych nazwisk vel nicków zamieszanych w tę niesprawiedliwość- mnogo ;) sprawiedliwość niestety po śmierci ;) chyba, że robią mnie w konia :D pozdrowienia ;) Co kłamstwem nie jest, jednak nie trudno nie zauważyć pewnej pogardy do poezji ;). Oraz pstryczek w nos miłośnikom utartych schematów i motylkowych oh ah wierszyków
Piotr_Płoszaj Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Cóż... To nie jest instrukcja Julio Cortazara... w poetyckiej wersji. Słabo, banalnie ...
Rekomendowane odpowiedzi