Sebek..._ Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 sploty chmur nad miastem czarna powłoka niosącą paraliż dla gwiazd teraz prawda urosła lub tylko kara dla dusz za bardzo spragnionych światła miasta jak zawsze przygniatają ogromem dziś czekam odmawiam modlitwę dla duszy na skraju na kruchym pomoście wieczności weż ją za rękę w ostatniej modlitwie bez pytań wyrzutów po prostu otul wiecznością zostawiam łzę na parapecie dla nieznajomej jednak takiej jak ja proszę oddal niepokój na zawszedla tej która dzisiaj odchodzi
teresa943 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 trudno komentować skoro dedykowany dla tej która dzisiaj odchodzi, ale patrzę szerzej na przesłanie - najcenniejszym darem dla "odchodzących" jest szczera modlitwa...nieważne, czy to ktoś bliski, czy nieznany - moje poruszone serce milknie zadumaniem... serdecznie pozdrawiam, Sebastianie :)) Krysia
bazyl_prost Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 sowa mądra głowa lepiej przy niej nie przesadzaj
aluna Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Sebku , szczera , piękna Twoja modlitwa , zapewne ktoś drogi , ważny możne najważniejszy w życiu,,,odchodzi znam ten ból! Serdecznie! Hania
łysy taytańczyk Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Piękne słowa, uroczysty tekst. Modlitwa to najwspanialszy z darów, a kto ją daruje jest najlepszym darczyńcą pod słońcem. Zwłaszcza w takich okolicznościach. Uroniłem łzę. Z cześcią, Tay
Sebek..._ Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 osoba mi bliżej nieznajoma, lecz znam jej dzieci, wspaniali ludzie więc połączyłem się z nimi w bólu odeszła tamtej nocy wycieńczona rakiem, dziękuję za wasze uczucia w tekstach to one czynią nas ludżmi choć uczucia też mogą boleć mogą też dawać szczęście pozdrawiam, Krysia, Aluna, Tay
sława_zaczek Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 weż ją za rękę w ostatniej modlitwie bez pytań wyrzutów po prostu otul wiecznością jakże piękne słowa, poczułam żal, że nie zrobiłam tego, kiedy odchodziła mama, wzruszasz Sebo!!!!
Sebek..._ Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 dziękuję sławo, chociaż otulić wiecznością to Bóg...my, cóż możemy możemy tylko pielęgnować w sobie miłość i wyzwalać ją czasem gdy zechcemy współczuć i ufać na przekór że ma to prawdziwą wartość, być wtedy gdy ktoś nas potrzebuje najbardziej, wiecej chyba już nic nie mamy do oddania
Rekomendowane odpowiedzi