Oxyvia Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Baba_Izba Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, coś mi nie wyszło z odpowiedzią. Masz rację w tym, co napisałaś (nie mam na uwadze oceny wiersza)! Dziękuję za przeczytanie i refleksje na ten temat. Serdeczne uściski - Iza
Sztacheta Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Cieszę się, że natknęłam się na ten wiersz. Sztacheta
Baba_Izba Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Domyślam się dlaczego, zresztą może się mylę. Najważniejsze, że wzbudził jakąś myśl! Dziękuję, serdecznie pozdrawiam - baba
Oxyvia Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, coś mi nie wyszło z odpowiedzią. Masz rację w tym, co napisałaś (nie mam na uwadze oceny wiersza)! Dziękuję za przeczytanie i refleksje na ten temat. Serdeczne uściski - Iza Nie domagam się przyznawania mi racji, ale po prostu nie byłam pewna, czy zauważyłaś mój post. :) Serdeczeństwa, Babo kochana.
Baba_Izba Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, coś mi nie wyszło z odpowiedzią. Masz rację w tym, co napisałaś (nie mam na uwadze oceny wiersza)! Dziękuję za przeczytanie i refleksje na ten temat. Serdeczne uściski - Iza Nie domagam się przyznawania mi racji, ale po prostu nie byłam pewna, czy zauważyłaś mój post. :) Serdeczeństwa, Babo kochana. Dziękuję, byłam przekonana, że odpisywałam, cenię sobie bardzo Twoje zdanie, zawsze odpowiadam na każdy komentarz, tym bardziej mi bylo przykro, że wyszło nie tak! Jeszcze raz przeprosinowe buziaki - Iza
Oxyvia Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, coś mi nie wyszło z odpowiedzią. Masz rację w tym, co napisałaś (nie mam na uwadze oceny wiersza)! Dziękuję za przeczytanie i refleksje na ten temat. Serdeczne uściski - Iza Nie domagam się przyznawania mi racji, ale po prostu nie byłam pewna, czy zauważyłaś mój post. :) Serdeczeństwa, Babo kochana. Dziękuję, byłam przekonana, że odpisywałam, cenię sobie bardzo Twoje zdanie, zawsze odpowiadam na każdy komentarz, tym bardziej mi bylo przykro, że wyszło nie tak! Jeszcze raz przeprosinowe buziaki - Iza Ależ no coś Ty, ja się nie gniewuję! Buziaki! :)))
Baba_Izba Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Oxyvia: heeej! :))
Adrian_Poraj Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Ładny wiersz, tylko rymy trochę kuleją :). pozdr.
Baba_Izba Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, że wpadłeś, dzięki, serdeczności - baba
Rekomendowane odpowiedzi