Stary_Kredens Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 nie patrzę już tak czy to strata czy zysk nie wiem nie znam odpowiedzi coraz mniej ich znam wolałabym patrzeć tak i nigdy nie pytać nie usłyszeć twojego przepraszam wolałabym czekać i doczekać się razem śmiać się tańczyć śpiewać maić stół stroić choinkę patrzeć zawsze pierwszy raz
Ewa_K. Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Nie jestem przekonana do układu wersów, natomiast akcent na "i" bardzo mi się podoba. Emocjonalnie - wielki plus. Lubię takie pisanie.
andrzej_barycz Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Nieśmiertelna kobieca mantra... Bezbarwne.
maria_bard Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 bezokolicznikowość męcząca... "znam", "znam" - repetytorium. to nie jest wiersz
Alina_Służewska Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 przyjemnie się czyta wyszeptane przemyślenia pozdrawiam :)
Stary_Kredens Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taki układ wersów pasował mi do toku myśli, dzięki za czytanie i komentarz Pozdrawiam Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano , nieśmiertelna , a czy bezbarwne , to rzecz osobistego odbioru , co szanuję i pozdrawiam Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego nie w konwencji bezokoliczników, skoro służą wyrażeniu emocji , są równie dobre jak i inne części mowy , co do drugiej części komentarza , to co nim jest? Zauważyłam , że Pani w ogóle nie gustuje w moich wierszach , no ale nie musi ,każdy ma swój typ wrażliwośći i na tym polega urok tego prtalu Pozdrawiam kredens
Stary_Kredens Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Alino , cieszę się , że ten wiersz przyjemnie Ci się czytało Pozdrawiam kredens
Lari Fari Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Wiersz jak zestawienie wersów "nie wiem nie znam odpowiedzi" - do niczego.
Stary_Kredens Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Pozdrawiam
pchła_szachrajka Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh... do schowania na dno szuflady
Stary_Kredens Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh... do schowania na dno szuflady ano , niech sobie tam leży Pozdrawiam kredens
szarobury Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Adrian_Poraj Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dla mnie też do szuflady niestety.
Rekomendowane odpowiedzi