cezary_dacyszyn Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 siedzę bezmyślnie patrzę w niebo euforia płynie błękitem między blokami twój śmiech nogi chcą wstecz kilka godzin w twoich włosach jesień ale jaka złota już dawno tak mi nie było nieważne jakiego koloru zjadłbym nawet twój stanik Świnoujście 28 X 2012
aluna Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 Dedykowany Czarku to tylko trzy słowa ! Życzę spełnienia marzeń! Serdecznie! Hania
Gość Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej nie bezmyślnie skoro taki apetyt :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 smacznego :))) tylko uważaj, bo w ten element kobiecej garderoby montują teraz tyle plastiku, silikonu, żelastwa i innych mikroelementów, że Twoje zęby mogą być zagrożone :)))). a wszystko to, po to, żeby tylko, nas naiwnych, zwieść ;). pozdrawiam serdecznie i do poczytania :)
maria_bard Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Miłe to bardzo i "szczerusie" :-) Troszkę "romansowych" wierszy potrzeba i mnie:-) Nie tylko no....;-) A jeszcze - nie do mnie wprawdzie, ale z moim imieniem, to sobie poczytałam z radością. Pozdrawiam, Czarku. E.
cezary_dacyszyn Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-))) jeden z poniższych wpisów uświadomił mi straszne niebezpieczeństwo czyhające na amatorów kobiecej garderoby :-) I jak teraz z tym żyć ??? ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej nie bezmyślnie skoro taki apetyt :) Sylwek poniżej potwierdził bezmyślność ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słowem - nie ma jak to nasze , męskie gacie ;? Tylko nad apetycznością wystarczyłoby popracować :-) Pozdrawiam , C :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O , Ela - zyskałaś przyjaciela ... :-) tym komentarzem :-)
aluna Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-))) jeden z poniższych wpisów uświadomił mi straszne niebezpieczeństwo czyhające na amatorów kobiecej garderoby :-) I jak teraz z tym żyć ??? ;-) Czarku , kto jak kto , ale Ty sobie z tym poradzisz! Pozdrawiam! Hania
Sebek..._ Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 fajnie lekki i ,,wyluzowany,, wiersz osobiście zbyt banalnie mi ten błękit tam siedzi, lecz to tylko moje takie kolce w oku ;) pozdro
Magdalena_Blu Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 Nogi Elżbiety jak drapacze chmur:) ładnie:) Takie wyobrażenie właśnie mi pasuje - pozbyłabym się "ale jaka". Hej Cezary:)
Nata_Kruk Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 Dla mnie także.. "ale jaka".. niepotrzebne. Poza tym, te nogi, które chcą wstecz, czy nie lepiej by było.. o.. kilka godzin.? Toś "zakąskę" dorzucił na koniec, no ale skoro.. "dawno tak mi nie było".. peel jest usprawiedliwiony. Pozdrawiam... :)
Oxyvia Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Ha ha! Ładne, miłe i zabawne. :)
szarobury Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi