Stary_Kredens Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Magia zdarza się, że przychodzi odczarowanie po niej zostaje pamięć najwierniejsza w sieci zmarszczek siwych włosów pamiętam twoje ręce ciekawie zdziwione nie zawsze byłeś taki bezbronny poznawszy umiałeś zdziwiona odchodziłam by wrócić zdziwiona że wracam odejdziesz a ja nie wiem co bez ciebie zrobię
bazyl_prost Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 równowaga świata a własne odczucia, makrokosmos i mikrokosmos, sao i tao także, ból zawsze jest passe, hardcorowcy zawsze przegrywają a serce nie lubi być wichrowane
Stary_Kredens Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach jak wiele powiedziałeś dzięki Pozdrawiam Kredens
Alina_Służewska Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 ciepły wzruszający wiersz pozdrawiam
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Przeczytałem kilka razy i "nie wiem" ... "co bez ciebie zrobię". pozdr:))))))))))))))))))
Stary_Kredens Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uzupełniłem brakujące..........................zdziwienia serdeczne dzięki Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Alino i pozdrawiam Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aż kilka?Dzięki Pozdrawiam kredens
WiJa Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Gorzko-słodki wiersz. Pozdrawiam
Stary_Kredens Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, taki pewnie jest jak nasze życie Pozdrawiam Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam , ale co nie ? wiersz , czy życie , czy jedno i drugie ? Pozdrawiam Kredens
LadyC Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam , ale co nie ? wiersz , czy życie , czy jedno i drugie ? Pozdrawiam Kredens Wiersz nie. Życie jakie jest każdy widzi. Nie każdy potrafi o nim pisać.
Mistyk Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Refleksyjny tekścik, który przynosi czytającemu parę przemyśleń nad własną egzystencją i przejrzysty, zrozumiały, taki lekki.
Stary_Kredens Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, dzięki za tak przychylny odbiór, to bardzo podnosi na duchu zwłaszcza jeśli myśl się pojawi troche nieśmiała , że może zasłużony Pozdrawiam Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam , ale co nie ? wiersz , czy życie , czy jedno i drugie ? Pozdrawiam Kredens Wiersz nie. Życie jakie jest każdy widzi. Nie każdy potrafi o nim pisać. Nie chodzi o to jak się widzi , tylko jak się czuje Pozdrawiam Kredens
Rekomendowane odpowiedzi