Oxyvia Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Bardzo fajny wiersz! Podoba mi się konkluzja:Dyskusje jak ten słoń - olbrzymie i ciężkawe - najlepiej chyba jest obracać w żart, w zabawę. Każdemu wolno śnić, o czym kto tylko chce; inaczej kreśląc rzecz: wolnoć Tomku - jak w swym domku - w swoim śnie. ;-)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Toteż wnioskuję i wniosek prześlę do Morfeusza on snami włada a jak w pisaniu się nie okiełznam napiszę także list do sąsiada żeby się nie darł o pierwszej w nocy i sennych marzeń mi nie zakłócał bo do tej pory na me uwagi polską łaciną w me uszy rzucał i był nieczuły na me uwagi więc może pismo cośkolwiek zmieni byle nie było, że po tym liście sąsiad zaczai się na mnie w sieni a tego nie chcę, bo kawał draba i oszołoma jest z tego drania więc może jednak dam sobie spokój no i odstąpię od napisania. Pozdrawiam serdecznie HJ
Oxyvia Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Taka też moja kumpelska rada, że z niektórymi nie warto gadać. ;-) Serdeczności.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczególnie z tymi, co to ich zdanie jest nieomylne, jedynie słuszne chociaż podejście do sedna sprawy raczej pozerskie oraz bezduszne. Pozdrawiam serdecznie HJ
Rekomendowane odpowiedzi