Kaliope_X. Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Agato, klimat jest istotnym elementem obrazowania. jeśli upodobałaś, to dla mnie wyróżnienie. dziękuję za czytanie, serdecznie pozdrawiam! in-h. :)
Kaliope_X. Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lilko, najbardziej cieszą zapewnienia i rzeczywiste powroty. jesteś i czytasz, i wracasz, i piszesz - dziękuję. to wiele znaczy. za miłe słowa, za poświęcony czas, za życzenia - kłaniam się. pozdrawiam z życzeniem dobrego dnia! Kinga in-h.
Kaliope_X. Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanisławie, nie wiesz nawet, jak wielką radość sprawiłeś mi swoją wersją. tym bardziej, że są w niej fragmenty pięknego obrazowania, malowane w nostalgicznej, ale niezwykle ciepłej tonacji. nad modrym stawem słońce złotem zleje suknie kaczeńcom z dali łąk do mieścin brzozowe panny w biało-czarnych strojach poniosą zieleń od ziemi do nieba . . . tutaj suknie kaczeńców i brzozowe damy wyglądają piękniej niż w moim pejzażu. a Ty zmalowałeś ich aż siedem! - jestem mile zaskoczona. ujęło mnie u Ciebie moje "in-h." !! pozdrawiam ze szczerym uśmiechem sympatii, Kinga. in-h. :)
Rekomendowane odpowiedzi