Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Jacek_Suchowicz   Może i tak jest. 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Teraz to nie zawsze tak jest. Trochę czasy się zmieniły. :) Ale rzeczywiście - faceci niektórych spraw kobiecych nie zrozumieją. :)) 
    • @Jacek_Suchowicz pięknie czytało się pożółkłe ksiązki i listy. Szkoda, że prawie już zanikła forma pisania listów, miało to swój niewątpliwy urok. Co do książek czytam tylko, te na papierze, nie potrafię przestawić się na e booki :)
    • @piąteprzezdziesiąte dziękuję:)    
    • @hollow man   Wiem, jak dobrze się pracuje z inteligentnymi osobami. Ta kobieta połączyła pewnie swoją inteligencję (tę społeczną - u niej musi być wysoka) z intuicją i spostrzegawczością i taką mieszankę potrafi wykorzystać w praktyce. Do rzadki dar.    Ja sporo czasu poświęciłam nauce, w mojej pracy (do której wrócę) wykorzystywałam wiedzę nabytą np. na kursie z komunikacji niewerbarnej plus przeczytanie o tym sporej literatury. I to działało. :)  Na tym portalu , podejrzewam, że nie zadziała. :)))) 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Bereniko przepraszam ale :  - jak spotykają się dwa chłopy to obalą ćwiartkę załatwią konkretną sprawę lub wymienią poglądy - jak spotykają się dwie "baby"  to miłe uśmiechy drobne uszczypliwości porównywania  ciuszki fryzjer makijaże - to ja akurat mam do załatwienia ważną sprawę na mieście :))   no cóż są sprawy których facet nie zrozumie nigdy:)))              
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...