Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Leszczym ciekawy wiersz, zatrzymał mnie na dłużej... Pozdrawiam serdecznie:)
    • @UtratabezStraty Twarda rama czasu to inaczej skończoność bytu. Wymagania są dobre bo wiążą się z celem, a cel to sens. Ważne by w tym wszystkim odnajdywać siebie. Oczywiście są pewne surrealia w tej celowości u niektórych jednostek. Wiersz jest pocztówką mnie i myśli. Zrobił się z tego protest-poem, widocznie tak mi zalegało na neuronach. Dziękuję za komentarze, pozdrawiam!  
    • @Leszczym -:)Fakt autorowi nie wypada-:)-:)Dobrej zabawy zatem…poeto z „wierszem” z nadzieją.
    • @Bożena De-Tre No ok, ale wiersz nie jest o nadziei. Wręcz bardziej o beznadziei. Być może autorowi nie wypada w komentach kłócić się o interpretacje, wiadomo kto czyta ten interpretuje i Jego Jej prawo, ale aż musiałem zaznaczyć, bo tu nie ma nadziei. 99 % procent z dużym hakiem wszystkich wierszy na ziemi przepada z czasem absolutnie bez żadnego echa. Kompletnie wpada w otchłań. W jedną wielką otchłań totalnej niepamięci, nieprzeczytania, nie dotarcia, nie opisania, kompletnego zniknięcia. I nie ma nadziei że ten jeden wiersz, w dodatku jeśli już to z całą pewnością nie ten, zostanie... Dobra, kończę, idę na piwo. Nadzieja jest na 3 dzisiejsze piwka na koncercie i kilkanaście papierosów, bo na całą resztę nadziei jednak nie ma ;)))) 
    • @Leszczym przepraszam ale ja jestem odbiorą.Wierzę że jest madzieja…to pojemne określenie.Poezja nie lubi dosłowności.Tekst Twój a interpretacja moja… @Bożena De-Tre …jest nadzieja że ktoś uwierzy!Ja uwierzyłam w Twój  wiersz…czy to mało? 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...