Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 żeby opowiadać wiarygodne historie nie wystarczy uwolnienie wyobraźni więc jeszcze wypuść zbędną sztywność z palców później przestań martwić się o świat nabierz dużą ilość powietrza w płuca bo wszystkie przestrzenie do wypełnienia są twoje podobno Żydem może zostać każdy ale nie każdy będzie klezmerem klarnet jest prostym instrumentem tylko z wyglądu
Judyt Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 tak..widzi mi się ten wiersz jako przemyślenia, można powiedzieć, że po rozmowie(rady wyniesione) z podm. lirycznym- tak mi się wydaje. Szeroki temat,J.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Temat na dłuższe pogadanie. :) Pozdrawiam Krzysiek
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 ... w skali 1 do 6 daję subiektywną szóstkę he he . Nauczę się tego na pamięć, ale niektórym " dzięciołom " spuentuję po swojemu, czyli: żeby wymyli brud zza paznokci i dopiero wtedy mogą mi zagrać na klarnecie, o ile im na to pozwolę. "Bo dotknąć może Cię tylko ktoś - jeśli mu na to pozwolisz". ( " dotknąć " głównie w sensie , zranić czy choćby urazić, ale penie ktoś może pomyśleć, że i dosłownie he he he ) .......
Rekomendowane odpowiedzi