Kraft_ Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 gdybyś znała to wszystko gdybyś wiedziała co chowam dla ciebie w zanadrzu gdybyś znała moje imię tak bym chciał zedrzeć wspólne podeszwy i sukienkę w kwiaty z ciebie gdy trwa spektakl w szczerym polu motyli koncert jeszcze bez tytułu budujący coś czego nie sposób nazwać gdybym znał to wszystko gdybym wiedział co chowasz dla mnie w zanadrzu gdybym znał twoje imię tańczyłbym boso równinami zbóż a ty byś z kłosów wróżyła
Daro Lato Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 bardzo nastrojowo, przemawia chyba do każdego, gdyż było to tak nie dawno...
Roklin Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Piękny obrazek, radosny, sielankowy nastrój, przypomina mi nieco zabawę w poszukiwanie skarbów. Też bym tak chciał... nie da się... Pozdrawiam :)
Anna_Para Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Krafcie, proponuję zabrać "z ciebie" i już będzie klar. Podoba się. Pozdrawiam, Para:)
Lilka_Laszczyk Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Podoba mi się kilka nietypowych wersów...motyli koncert jeszcze bez tytułu...mi sie podoba i ....tańczyłbym boso równinami zbóż... Ogólnie letnio, a właściwie latowo i wspomnieniowo, no i oczywiście nastrojowo! Pozdrawiam Lila
NOWA Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Jak dla mnie nastrojowo, lekko, miłośnie, podobująco się(czy tak można powiedzieć?)a co tam, tak czuję. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi