ROMAN_RIOWIL Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Już wie, że życie nie jest bajką: czarodziejska różdżka nie chce słuchać, gadające lustro milczy jak zaklęte, nie wychodzi przenikanie przez ściany. - Kurwa mać! Na co to komu? - Jedyne zaklęcie jakie zapamiętał, zabiera je ze sobą wychodząc na podwórze i miotłę nielota.
WiJa Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 To nawet jest więcej niż to na co jestem przygotowany. Pozdrawiam
Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 jedyne zaklęcia zapamiętał Rincewind, ale to inna bajka ;) tylko tak sobie myślę: jak odmieniasz nazwisko, odmieniaj i imię
agnieszka wawrzyniak Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 ...szkoda , że ta mietła... , nie wymietła.... nielota !!
Gość Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Tą miotłą komentatorkę potraktować za jej grafomaństwo wiszące na stu portalach. Tekst ciekawy ale zakończenie jest najlepsze. Pozdrawiam.
agnieszka wawrzyniak Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 .....zapytam , na jakich to portalach..?
Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 spokój dzieciaki, bo pójdziecie do kąta ;)
Gość Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Już milczę;-) Na grochu klęczę krzyżem leżę przed ołtarzem. Cieć mnie wygnał z kościoła, duchownego wygnał w niedzielę:-) Nie ma już kościoła na ul Literatów w Białołęce. Cieć kościołem rządzi. Poz.
andrzej_barycz Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 "Już wie, że życie nie jest bajką" I po tym wersie wiersz się w zasadzie kończy. Pozostaje zamieścić stosowną ilustrację...
Rekomendowane odpowiedzi