pchła_szachrajka Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 ile waży słowo ptak wędrowny z ust do ucha --------------- ;)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jest w tej miniaturce jakaś mądrość ,choć dowiadujemy się czym jest "słowo" ,a nie "ile waży". pozdr
maria_bard Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 to zależy od: - wrażliwości emitera - wrażliwości błony bębenkowej ;-) świetne; drina warte E.
aluna Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Witaj pchełko! ile waży słowo- jakie ma znaczenie! Ważmy slowa zanim je powiemy , aby nie urazić! Fajne mini! Pozdrawiam! Hania +
Sokratex Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyle, ile środek wyrazu jest szerszy od samego wyrazu. Pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 tyle ile wyrażenie niewyrażalnego :)
pchła_szachrajka Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 a się tłoczno zrobiło... ;) tak szczerze i bez bicia muszę przyznać, że mini raczej niedorobiona, bo podczas puszczania w eter straciła lotność no cóż... zaniedbawszy brudnopisanie i poszedłszy na żywioł.... wklepująca gorące literki wypuściłam "ptaszkę" i tak wyfrunęła 'jaskółka uwięziona' kolibrowi po - dając - wagi ;) przed reformą miałoby raczej nikłe szanse na ostanie przed reformą - raczej może bym nie wieszała, może raczej powiesiwszy pohopnie czym prędzej -zdjęła...? ale teraz, na kij mi stawać myśli przewodniej? - co ma wisieć nie utonie !! ;) ahoj
Marlett Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Słowem można sprawić radość , uszczęśliwić , zabić , dobić i .... ''Daj mi właściwe słowo i odpowiedni akcent, a poruszę świat.'' - Joseph Conrad
Sokratex Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie tłumacz się - w końcu nick do czegoś zobowiązuje :) Co do wagi słowa, tu zostało to pięknie ujęte: http://bit.ly/OWAYct
pchła_szachrajka Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie tłumacz się - w końcu nick do czegoś zobowiązuje :) Co do wagi słowa, tu zostało to pięknie ujęte: http://bit.ly/OWAYct no właśnie... ;) przeczytałam uważnie "ujęte pięknie" i... połowicznie nie/akceptując 'ujęte' nadal ubolewam nad tym, co mi umknięte - zostawszy... hihi
Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgadzam się pchełko Pozdrówki :)
pchła_szachrajka Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) tęskni mi się za gałami ;)
Rekomendowane odpowiedzi