Kamil M. Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 Tym razem z rymami :) Tak wiele się zmieniło, ale spójrz w moje oczy - śmielej łączysz je tu z chwilą, której ból nigdy nie toczył. Tylko, o czym miałbyś wiedzieć? Jest zbyt dużo odpowiedzi. Od lat leżą już na glebie, szanse, które miałem przeżyć. Ciągle widzę przed oczami, sami graliśmy z myślami, za milczeniem szły tonami, afisze, chcące nas zranić zanim w manii, obłąkani, spadliśmy w niszę bez granic za własnymi marzeniami, za które los tak nas ganił. Dzisiaj nie spoglądam w lustro, jakoś pusto się w nim czuję. Proszę, nie daj im znów usnąć, snom, bez których brak tu ujęć. Klisza lekko krzyczy ustąp w czarnobiałe negatywy, gdzie powodów mamy mnóstwo, żeby dalej zostać żywym. Sztucznie poszerzam źrenice, żeby nie widzieć dziś świata. Klucz nie pasuje do liter - miały życie mi połatać. Ale atak na tło swata w latach wszystkie te ambicje. Ja tak chciałbym zamknąć oczy i nie widzieć nic już, nie.
Noa_M_ Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 nie zamykaj oczu,szczęście przegapisz kolorem nadzieii zaiskrzy każda z chwil czarno-białych w lustrach skryte inspiracje nie bój się tam spoglądać spokój zza powiek zabłyśnie wraz ze świtającym słońcem gdy tylko czas nadejdzie mianem szczęścia nazwiesz każdy kolejny dzień... Tego Tobie serdecznie życzę... Tak jakoś mnie zainspirowałeś więc nagryzmoliłam;) Fajnie znów Cię czytać Pozdrawiam Noa
Kamil M. Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 Cieszę się, że Cię zainspirowałem :) i dziękuję za życzenia pzdr. Kamil
Rekomendowane odpowiedzi