Alina_Służewska Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 myśleć o tym co było jest będzie człowiek to dwuślad wciąż uzupełniający niedobór paliwa by z zawrotną prędkością niedozwolonych myśli przemierzyć wyznaczony odcinek gdzieś przed ostrym zakrętem zmieniając własnoręcznie biegi zwolnić obroty i stać się bliżej nieokreśloną materią sproszkowanym bytem
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ciekawy tekst. Zdaje się w drugim wersie dodałbym i...bez łacznika czytając wydaje się, że pauza tam jest. Poz.
Rihtik Stempelek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Mniemam że warto o tym pomyśleć co będzie jest było wciąż homo sapierns czuje niedosyt samowiedzy powoli swobodnymi myślami ogarnia bezmiar konkretnie na wirażu daje gazu przyśpiesza pędzi oddala się określony duchowo bezkresnybyt
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Co będzie Jest I było Zapętlenie czasu tego brak jak czytam.
Alina_Służewska Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło że tekst zaciekawił ten drugi wers można czytać bez łącznika płynnie albo z pauzami - mała pętla filozoficzna - warto tak czasami:) dziękuję za komentarz pozdrawiam:)
Alina_Służewska Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zajmujący temat nie dający spokoju ale nie znaczy to że nie wierzymy albo wątpimy rozważając trudne do siebie przygarniamy posłowie ciekawe zawierające indywidualne do tekstu odniesienia dziękuję i pozdrawiam:)
Alina_Służewska Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w tym wersie jest od zawsze zapętlone nieprzemijające przemijanie przepraszam za zwłokę w odpowiedzi - trochę odpoczywałam po pracowitym dniu jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam:)
maria_bard Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zbyt wiele słów, pociętych wersów ...o niczym. Najmniej sprawnie wyszła strofa: "i stać się bliżej nieokreśloną materią sproszkowanym bytem" Początek też - pustosłowny. Temat mógłby być ubrany w dużo ciekawszą formę. Staranną! Pozdrawiam. E.
Alina_Służewska Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Pani Elu chodzi o to że każdy z nas inaczej przekazuje swoje myśli i również różnie możemy odbierać wiersze innych jest ok dzięki za zainteresowanie - miło mi pozdrawiam:) a swoją drogą strofa którą pani z wiersza wyłuszczyła - o ironio -mi podoba się najbardziej:)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Treść ciekawa ,ale : jeden człowiek - jeden ślad .Skąd "dwuślad"? Druga uwaga ( sugestia) mniej "dokuczliwa":) - "własnoręcznie" - niepotrzebne. "sproszkowany byt" - świetne. pozdr
Alina_Służewska Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam gdzie Pan był jak Pana nie było:) jeden człowiek ma dwie stopy - jest tu będzie tam nie może być inaczej - to dwuślad:) własnoręcznie - wewnętrzne pogodzenie z czymś co trudne nadal niepojęte... jak zwykle łapanie za slłówka:)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam gdzie Pan był jak Pana nie było:) jeden człowiek ma dwie stopy - nie może być inaczej - to dwuślad:) własnoręcznie - wewnętrzne pogodzenie z czymś co trudne nadal niepojęte... Próbowałem cieszyć się życiem:) Tak rzadko mam na to czas. Miło ,że komuś "go" brakowało.hahaha Dość prywaty. Już mówię co miałem na myśli: dwie nogi dwie ręce - zasadniczo jesteśmy symetryczni - ślad jeden ; "własnoręcznie" -zbyteczne ,bo to wynika z treści.Więcej grzechów nie pamiętam .... a tak buziaczki:)))))))))))))))))) i wszystko inne co zabronione pozdr gorące
Alina_Służewska Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 jakbym rozmawiała z konfesjonałem;) chciałabym choć raz usłyszeć - odpuszczam - amen :) czepianie się słówek i zabraniam wszystkiego co zabronione - tak jak należy pozdrawiam:)
aluna Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Alinko lubię Ciebie czytac , wnosisz zawsze świeży powiew, nie powielasz metafor,,,a wiersz tytuł treśc i punta wymowna przejrzysta zamiknęta klamrą! Serdecznie! Hania +
Alina_Służewska Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Haniu przeczytałam same przychylne słowa czuję się przez Ciebie doceniona:) pięknie dziękuję i ciepło pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi