Lilka_Laszczyk Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sebku, Bardzo mi miło i przyjemnie przeczytać twoje słowa. Twój komentarz jest poetycki sam w sobie, nawet bez mojego wiersza. Dziękuję wdzięcznie i ciepło pozdrawiam Lilka P.S Gwoli wyjaśnienia... Nieprzydarzeni.... To określenie dotyczące dwojga ludzi, którym się nie przydarzyła miłość, chociaż miała szansę zaistnieć, nawet przez chwilkę. Neologizm wymyślony na potrzebę wiersza.
Magda_Tara Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 ślicznościowo, całościowo, bez czepialstwa. tak śpiewnie nie potrafię, więc zazdraszczam, więc tym bardziej plusuję, Lilaku! :)))
Lilka_Laszczyk Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madziu, Dzięki bardzo, ach bardzo. Najbardziej cieszy to zazdraszczanie! Jakie to miłe uczucie jak ktos zazdraszcza, choć nie ma powodów, bo sam i lepiej i sprawniej i ciekawiej! Uściskania Lilak szary coś już, bo przekwitły
Lilka_Laszczyk Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za komentarz Szarobury i kolejną cenną radę! Akurat odbicie w oknie wydaje mi się na miejscu i w sam raz, więc tego zmieniać pewnie nie będę, chociaż różnica na pewno subtelna i zauważalna delikatnie Lilka
cezary_dacyszyn Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 czytam tutaj Szaroburego w wersji Woman ;-) Miły wiersz :-)
Lilka_Laszczyk Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Cezary, Fajnie,że wpadłeś do mnie z wizytą. Dawno Cię nie było, tym bardziej miło!. Dzieki za komentarz Spostrzeżenie i skojarzenie pewnie trafne. Lilka
Janusz_Ork Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Lilko, bardzo dobrze uchwycony moment i ta tęsknota do kogoś bliskiego. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam serdecznie. J.
Lilka_Laszczyk Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Januszu za poświęcony czas mojemu wierszowi, no i za miłe słowa. Ach te tęskoty niepoprawne, ale dostarczające inspiracji pisaniu... Pozdrawiam równie serdecznie Lilka
Sebek..._ Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 najbardziej mi się spodobało: pewnie cień w poświacie okiennej błędnie w kroplach się w ciebie ułożył uwielbiam takie knowania słowne ;)
Lilka_Laszczyk Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Knowania słowne i nie tylko słowne są ciekawe. A błędy w odczytywaniu kształtów kropel, chmur są równie ciekawe. Dziekuje Sebku, że mój wiersz zaciekawił na tyle, że trafiłeś tu drugi raz. Bardzo sie cieszę Pozdrawiam z wdzięcznością! Lilka
Rekomendowane odpowiedzi