teresa943 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 miej cierpliwość za wymówki dnia daj klapsa lecz nie bądź małostkowy z natury jestem spontaniczna często mylę opcje wbrew sobie błądzę po bezdrożach przez świetlik rozpędź ćmy pokus przebacz na tyle na ile kocham wierzę
emila sierpnia Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Wiersz piękny, subtelny, ale nie mdły / jednak te pokusy od ciem bym odjęła, myślę, że trochę niedopowiedzenia nie zaszkodzi :-)
emila sierpnia Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Wiersz piękny, subtelny, ale nie mdły / jednak te pokusy od ciem bym odjęła, myślę, że trochę niedopowiedzenia nie zaszkodzi :-)
maria_bard Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Idę do Ciebie cicho, poczytam...:-) I znowu, jeśli pozwolisz, Krystyno, wybiorę dla siebie fragmencik pod tytułem: "najbardziej". To ten: "lecz nie bądź małostkowy z natury jestem spontaniczna często mylę opcje" - wydał mi się zarazem "autentykiem życiowym", jak i swojego rodzaju nauczką - jak jest lepiej. Zakręciłam się w tym tłumaczeniu, ale swoje poczułam. Nie jestem pewna ostatniego słowa, ale to już gwoli uznania. Uściski. Elka.
Bernadetta1 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Do Ciebie Krysiu zawsze warto zajrzeć -nawet jak się tu bywa tak jak ja-von Zeit zu Zeit;)usciski:)
Baba_Izba Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Przyjemnie bratać się z takimi wierszami, ten, podniósł smak mojej popołudniowej kawy. Refleksje idą z wnętrza, dobrze jest czasem zastanowić się nad sobą! Serdeczne uściski - Iza
mormon Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jawnogrzesznico babilońska oby Nasz Pan wybaczył twoje słowa. Włóż włosiennicę pokutną ,módl się czytając Słowa Pana i batoż się wtedy Nasz Pan może tobie wybaczy grzesznico.
aluna Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Krysiu szeptem wykrzyczałaś ....! Pięknie ,,,no i ten klaps...wymowny...! Serdecznie! Hania +
Lilka_Laszczyk Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Wyczuwam Krysiu nutkę optymizmu i odpuszczenia w twoim ciepłym wierszu. I nie ma już goryczy i smutku. To cieszy. Ale i podoba, zwłaszcza fragment..przez świetlik rozpędź ćmy pokus... I tych świetlików się trzymajmy (tym bardziej, że już za kilka dni noc świętojańska) Pozdrawiam bardzo serdecznie Lilka
Magda_Tara Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 wierzyć szeptem, szeptem się nie kłamie - tak najlepiej. piękny wiersz, Krysiu, ściskam serdecznie.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 oszczędny w słowach a z dużym ładunkiem emocjonalnym, jak to u Ciebie Krysiu, pozdrawiam:)
teresa943 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Emilo :)) cieszę się, że podoba się...a dopowiedzenie? oczywiście "odcięcie" nie zaszkodzi, ale ...tym razem niech sobie zostanie :) dziękuję i serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz? bardzo lubię jak przychodzisz, wybierasz i "czujesz":) pieknie dziękuję, Elu :)) cieplutko z uściskiem - Krystyna
teresa943 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Bernadetto :)) prawda, że rzadko bywasz, ale tym bardziej sprawiasz mi radość, gdy zaglądasz :))) dziękuję i ściskam :) Krystyna
teresa943 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ??? pozdrawiam "bezgrzesznego" ;)
teresa943 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, Haniu za zrozumienie :)) cieplutko z uściskiem! Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszyscy jesteśmy grzeszni, ale nie wszyscy z pokorą uznają swoje błędy...peelka wierzy "szeptem..." a więc z pokorą i nadzieją... dziękuję, Lilu :))) cieplutko pozdrawiam - Krystyna
teresa943 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie tak, Madziu! dziękuję za "piękny" :)) cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, Emm :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Izo, jakże wielka radość, że mogłam przyczynić się do "podniesienia smaku" twojej popołudniowej kawy...do tego z zastanowieniem nad sobą! Pięknie dziękuję i serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi