Kraft_ Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 raj którego nocą pragniesz tak to niebo to raj a ja chcę pozbierać tobą myśli ... wspólnym rytmem odpalasz race grając melodię nutami które kocham naprężona w klucz wiolinowy do granic uzależniony od twojej miłości oddaję dźwięki kiedy dostrajasz dostrajasz się do wariacji na jednej strunie koncert zaczynamy w rytmie trzy czwarte kończąc tańcem u wrót szaleństwa potem już tylko rozkosz spojrzenia w oczy i błoga cisza rozkoszy najpiękniejsza muzyka zawirowanych serc ...cieszmy się z małych rzeczy bo szczęściem w chmurach mi zapisana jesteś
Anna_Para Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Krafcie: mocny, zmysłowy erotyk, ale odczuwam nadmiar: 1. Zabrałabym "saksofon", 2. "kiedy dostrajasz się do wariacji na jednej strunie" - naprawdę by wystarczyło. Pozdrawiam, plusknę, kiedy poprawisz:) Para:)
Kraft_ Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))
Rekomendowane odpowiedzi