NOWA Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Haniu miło Cię gościć i dziękuję za świetnie. Pozdrawiam z uśmiechem:)))
NOWA Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No cóż większość z nas musi tkwić w takiej niedoli, ale niekoniecznie tak musi być, wszystko zależy od sąsiadów. Dziękuję za sympatyczny komentarza i serdecznie pozdrawiam:)))
NOWA Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się Madziu, że uśmiecham, pozdrawiam i uśmiechy dołączam, żeby było jeszcze weselej;)))
NOWA Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie odebrałeś, jako wojnę babsko-babską. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Krysiu i cieszę się, że od rana uśmiechnął. To prawda, trzeba liczyć się z sąsiadem, a jeszcze jeśli sąsiad będzie liczył się z nami, to i mieszkać będzie przyjemniej. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Babo ( chociaż wolałabym nazywać Cię fajną babką) za obszerny komentarz. Gdyby każdy podchodził do mieszkania w bloku tak jak piszesz, to zgoda murowana, a i może nawet przyjemność ze wspólnego mieszkania. Jeśli chodzi o przecinki, zastosowałam je, żeby każdy przeczytał tak jak ja bym chciała. Może rzeczywiście niepotrzebnie. Pozdrawiam serdecznie:))))
NOWA Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, no Grażynko tak ostro to chyba nie jest w wierszu, raczej delikatnie i z humorem i nic na siłę. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za miły komentarz. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Oxi za uśmiechy i poparcie. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za odwiedziny Samuelu, wydaje mi się, że kiedyś była inna atmosfera mieszkania w bloku, ludzie tworzyli pewną wspólnotę, prawie rodzinną atmosferę, pomagali sobie itd. teraz są sobie bardziej obcy. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i nie ma co nad tym boleć, trzeba mieszkać jak najbardziej na luzie i czuć się jak u siebie. Dziękuję za odwiedziny i za naprawdę fajny. Pozdrawiam serdecznie:)))
Nata_Kruk Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Chyba nie muszę nic dodawać, tak bywa w blokach.. chyba, że sąsiedzi to "anioły".. ;) Fajnie, bo na wesoło. Czasami gdy źle się dzieje, a nie ma rodziny blisko, to właśnie sąsiada prosi się o pomoc... życzyć tylko każdemu życzliwego. Pozdrawiam... :)
Roklin Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Lekkie, sympatyczne i z humorem. Uśmiałem się, bardzo ładne. Pozdrawiam ciepło - Roklin (też Tomek) :)
NOWA Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak bywa z sąsiadami w bloku i nie tylko, trafić na dobrego sąsiada, to też szczęście, ale jak sie taki trafi, to czasami lepszy niż rodzina. Dziękuję Nato za odwiedziny, miło mi. Pozdrawiam:)))
NOWA Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Tomku Roklinie, cieszę się z Twoich odwiedzin i że uśmiechnęłam. Dziękuję za sympatyczny komentarz. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za odwiedziny, uśmiechy i pozdrowienia:) również cieplutko pozdrawiam:)))
Emmka_Szlajfka Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 u Ciebie zawsze jakaś historia z morałem, wiedzą sąsiedzi jak kto siedzi... z jednej strony udają, że się nie znają (w blokowiskach), z drugiej- są wścibscy pozdrawiam:))
Alicja_Wysocka Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Ach te Tomki sobiepanki, chyba wszystkie takie. Miło było poczytać , pozdrawiam :)
NOWA Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Emm, dawno Cię nie było, więc tym bardziej cieszę się, że do mnie zajrzałaś. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Alicjo, miło mi , że mnie odwiedziłaś. Pozdrawiam serdecznie:)))
Rekomendowane odpowiedzi