Leszek_Nord Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 mogłoby może uratować życie proste i piękne jak wiersz kwitnące jabłonie w ogrodzie zapach zapaść w pamięć leżeć pod sercem być w ręku prawie widoczne w oddali nieomal realne gdyby tylko było na tym świecie
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Coś z Kurtem Rasselem przyciągało uwagę jednak...pozdrawiam
Leszek_Nord Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mało powiedziane,choć dużo mówi;)dzięki
Leszek_Nord Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, to coś nie za każdą cenę, to mimo wszystko nie miał być horror.Pozdrawiam.
Leszek_Nord Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i właśnie o tym jest ten tekst;)Pozdrawiam.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 A ja myślę drogi Lechu ,że "coś" takiego istnieje:) Z pierwszego wersu wyjąłbym tego "cosia" ,bo jest już w tytule. pozdr
Leszek_Nord Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Mariuszu,jeżeli jest takie coś -proste i piękne-to nie odkładać na później, tylko zachwycać się tym tu i teraz...
Stary_Kredens Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ostatni wers zamieniłabym na pytanie. Pozostaje otwarte, a nie dramatycznie zamknięte,co moim zdaniem zuboża przekaz. Pozdrawiam kredens
Leszek_Nord Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, masz rację, zdaję sobie sprawę ze słabości zakończenia, jest zbyt jednoznaczne. Nie potrafię teraz znaleźć nic lepszego(.Pozdrawiam.
dawniejbezet Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę skrótów (gł. na-sercowych) i przesunięć (sensowo-dynamicznych). Widziałbym tu iskrę szaleństwa (ale wiem, że o to z Tobą nie warto nawet). Pozdrawiam
Leszek_Nord Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę skrótów (gł. na-sercowych) i przesunięć (sensowo-dynamicznych). Widziałbym tu iskrę szaleństwa (ale wiem, że o to z Tobą nie warto nawet). Pozdrawiam "iskrę szaleństwa" - z ochotą, ale aż tak szalony, jak proponujesz - to ja rzeczywiście nie jestem;) Dzięki Bogdanie,p pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi