Anna_Myszkin Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami każdemu coś może się udać ;-). Do sztuki chyba jednak mi daleko, ale dziękuję bardzo za zachętę ;-) Pozdrowienia. E. i tu zgadzam się z E. w stu procentach;) to sztuczka, gdzie jej tam do Sztuki... ;/ :p Wyraźnie różnimy się w odbiorze, a może nawet bardziej w chęci odbioru. Bywa i tak.
maria_bard Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami każdemu coś może się udać ;-). Do sztuki chyba jednak mi daleko, ale dziękuję bardzo za zachętę ;-) Pozdrowienia. E. i tu zgadzam się z E. w stu procentach;) to sztuczka, gdzie jej tam do Sztuki... ;/ :p Ciekawa opinia o tekście ;-) Sztuczkowe to były kiedyś męskie spodnie :-) Pozdrawiam, Walczący Obrońco ;-)
maria_bard Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie rozumiem, o co panu chodzi... Chce mnie pan obrazić? Dlaczego? kto kogo tępi???
maria_bard Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma sprawy. Tępię ,może, nudę taką małą Sztuczką ;-).
maria_bard Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami każdemu coś może się udać ;-). Do sztuki chyba jednak mi daleko, ale dziękuję bardzo za zachętę ;-) Pozdrowienia. E. i tu zgadzam się z E. w stu procentach;) to sztuczka, gdzie jej tam do Sztuki... ;/ :p Wyraźnie różnimy się w odbiorze, a może nawet bardziej w chęci odbioru. Bywa i tak. A już myślałam, że zaprzestanie pan dyskusji. Cytuję, widząc, że nie tylko ja jestem tak nieinteligentna, ale i Pani Anna Myszkin podobnie zrozumiała pana uwagę. Czy można zaprzestać? To nic nie wnosi do tematyki tego forum.
Roklin Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ciekawy, artystyczny wiersz... Sztuka to coś pięknego. Spodobał się i zatrzymał - i to chyba najważniejsze. Pozdrawiam :)
maria_bard Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest niezwykle miło z powodu Twojego, Roklinie, podobania. Pozdrawiam i ja. Elka.
Julia Śpiączyńska Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Taaak...pij mleko, będziesz wielka ;) Molierowski Jourdain wiecznie żywy... Koszmarek.
Rekomendowane odpowiedzi