olga fil Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 w tle piekła na horyzoncie kolor nieba a my przezroczyści staramy się zapełnić pierwszy plan
Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Myślę, że zbędne są duże litery i kropki. A jeśli już są, to przydałyby się jeszcze ze dwa przecinki :). Poza tym, bardzo dobra miniaturka. Pozdrawiam i do poczytania :).
bazyl_prost Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 niebo przeterminowane trzeba nowe z dłuższą datą ważności dzieje straszną łuną wukluczyć je dzieje-nie dzieje ogniste
Baba_Izba Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Podoba mi się ta miniatura, choć dla mnie byłaby przejrzystrza, gdyby zamienić wersy; pierwszy zamienić z trzecim:w tle piekła na horyzoncie kolor nieba a my przezroczyści staramy się zapełnić pierwszy plan Serdecznie pozdrawiam - baba
Roklin Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Doradziłbym Ci to samo, co Sylwester :). A wiersz? Dobry, jasny, zastanwiający... Zatrzymuje i to najważniejsze. Ciepło pozdrawiam :)
olga fil Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dziękuję ślicznie za dobre rady. Zmieniłam. Pozdrawiam Czytelników.
Baba_Izba Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam wzajemnie, myślę, że to bardzo ładna miniatura z mądrą myślą; każdy ustawia się tak, by wydać się innym lepszym, ładniejszym, wartościowszym. Wydaje mi się, że to leży w naszej naturze: stosujemy ozdoby, makijaż, stroje, ale również staramy sie ukrywać wady (albo ich u siebie nie zauważamy)! Zdajemy sobie sprawę, że coś nie jest w porządku, ale ulegamy pokusom. Serdeczności - baba
Nata_Kruk Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Olgo..druga.. jest bardzo pojemna.! pierwsza ją uzupełnia. Fajne mini. Pozdrawiam... :)
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Olgo, w Twoim "mini" tyle przestrzeni do przemyśleń! i to mi się podoba :) cieplutko pozdrawiam - Krysia
olga fil Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Z radością witam przychylne Czytelniczki. I pozdrowienia, dla Was.
Rekomendowane odpowiedzi