Anna_Para Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
szarobury Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 A ja podtrzymuję swoją uwagę z warsztatu, chociaż oczywiście z pełnym poczuciem jej subiektywności :)
Staszek_Aniołek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 jakie to na czasie, na tym coraz bardziej łez padole... (czyt. skłóconym pseudo forum) można powiedzieć trafione w 10! pozdrawiam A.
monster1976 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Rymy do poprawienia. Czy tutaj ktoś wogóle pisze wiersze?
Rihtik Stempelek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno.. Ars jak dla mnie adekwatna do przesłania. Rymy nie wiodą i wręcz są naturalne dla takiej treści wiersza. Bacząc na fakt, możliwy do stwierdzenia pod linkiem: http://www.poezja.org/poeci/95097/monster1976 nie bierz pod uwagę zaprzeczenia, zawartego w zacytowanym jakoby komentarzu. Życzę dużo radości nie tylko z twojej twórczości... :)
Rihtik Stempelek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno.. Ars jak dla mnie adekwatna do przesłania. Rymy nie wiodą i wręcz są naturalne dla takiej treści wiersza. Bacząc na fakt, możliwy do stwierdzenia pod linkiem: http://www.poezja.org/poeci/95097/monster1976 nie bierz pod uwagę zaprzeczenia, zawartego w zacytowanym jakoby komentarzu. Życzę dużo radości nie tylko z twojej twórczości... :) Panie Rihtik, a co ma do rzeczy profil tego gościa? A rymy są co najmniej takie jakieś, np : - cierpieć, - niezaznawka - nie wiem, - sadzawka. Panią Anię przepraszam. Z góry z dołu i jak tylko że się wpisałem. Szanowny Panie Andrzeju.. Ponawiam prośbę o czytanie ze zrozumieniem... Poczekam, na komentarz Szanownej Anny Para i... ewentualnie dopiero napiszę do Pana, ale wobec faktu, że nie do Pana się zwracałem, być może to nie nastąpi, tym bardziej że ponowne przeczytanie tego, co do Pani Anny napisałem, da Panu odpowiedź na to, o co Pan pyta - zbędnie jak dla mnie.
sława_zaczek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersze sie pisze na Zetce, tutaj sie próbuje, ale Anna PISZE WIERSZE!!!
Anna_Para Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Szarobury: Dziękuję za powtórzenie uwagi i komentarz. Ponownie pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Staszku, no właśnie. Bardzo mi bardzo. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli to nie jest wiersz - przepraszam. Poczytam Twoje i się podciągnę. I tak w ogóle - pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Stempelku, mam wrażenie, że to nie było o moim wierszu. Nie oceniam tu komentujących tylko komentarze. I do takiego się odniosłam. Pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Andrzeju Kręty, dziękuję za komentarz. Byłabym oczywiście za tym, żeby Panowie wiedli spory na forum dyskusyjnym, nie pod moim wierszem, ale w końcu - to publiczne forum:) Wiersz mówi i o prawie wyboru "towarzystwa", skoro więc tu wpadłeś, choćby przypadkowo, jesteś moim gościem. Zatem pozdrawiam ciepło i serdecznie. Para:)
Anna_Para Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Stempelku, byłabym zadowolona, gdybyś pisał do Andrzeja niekoniecznie tutaj:) Z góry dziękuję, pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersze sie pisze na Zetce, tutaj sie próbuje, ale Anna PISZE WIERSZE!!! Stanisławo Żaczek:) Bardzo mi miło. Dziękuję i cieplutko pozdrawiam;) Para:)
Rihtik Stempelek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno.. Już nie będę.. istotnie, jak w wierszu. Masz słuszność. :) Pozdrawiam i miłego siadania do stołu... :)
Anna_Para Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Stempelku, wdzięcznie dziękuję:) Para:)
Baba_Izba Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Ładny wiersz Aniu; przejrzysty, prosty w odbiorze, mądry. Miło Cię czytać, jak zwykle. Serdeczności - baba
Anna_Para Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Babo, dziękuję, stokrotnie i serdecznie. Cieplutko, Para:)
Kaliope_X. Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 zgodzę się z moją szanowną poprzedniczką, że to mądry wiersz. o zaletach warsztatowych nie trzeba wspominać. ktoś niedawno uznał, bardzo trafnie, że chwalić Ciebie, Anno, staje się już "nudne" :) każdy wiersz ma śpiewność piosenki, rytmiczną i interpunkcyjną dokładność - cóż, tak pisze wprawna, świadoma poetka! widzę ile emocji wzbudza Twój utwór, tutaj i w warsztacie. ja rozumiem go chyba bardzo prostolinijnie: usiądź dziś ze mną, będę opowiadać, wszystkich śpiewaniem goszcząc, pójdę w tany, najlepsze wino, tak się zawsze składa, z wrogiem wypiję - za wieczór, udany zawsze, gdy tylko chęć wyprzedzi boje, znajdziesz dla siebie rytm i spokój w słowach, nie mnie zaszczyty, żal mi tylko swojej kruchej zastawy - dla was zawsze nowa! do stołu siadasz z przyjaciółmi, bo oni podzielają Twój smak, ale przy stole się także rozmawia - wbrew temu, że o gustach niby nie... Dlatego jest to mądry wiersz. Anno, gratuluję po raz kolejny. I tak nie mogę się oprzeć, by nie przytoczyć na koniec Goethego: Każdy słyszy tylko to, co rozumie. Anno, pozdrawiam i kłaniam się nisko, in-h.
dawniejbezet Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się ta radykalizacja poglądów (w granicach stylu). Oj, masz, poj (jeszcze dużo) masz. X. - ja bywam choro... a na to nawet optyopty-mistyczna pointa nie poradzi. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi