Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 pani tym tekstem czyni ból i radość słów potok od początku cieszy barwą to chyba jakaś wena świeża nawiedziła nie wiedząc czy autorką jest czy dramą depresje śmieją niczym didaskalia dezynwoltury pełne symetryczne ma pani pod fartuchem cudo frazy i rytmów pełno niżej apetycznych w encyklopedii mało jest przenośni a pani zawsze jest z literką em ogólnie jest w całości do czytania słowa tu radzą z myślą myśli jest tu pełno może do tomu zasłużonych wieszczy albo pod strzechę skansenowej chaty pani następny wiersz poczytam żwawo a pani niech wybaczy moją małość
mefisto35 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Może i ja taki zamieszcze tylko złamię kpk i będzie źle. O publicznych można o prywatnycj nie można niestety. I to mnie w... bo takich mam dużo;-) Już uspokoili się panowie K I B???
dzie_wuszka Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 tytuł go udupia, po co wierszowi taki wąski zaścianek? niechże będzie "D poetki"! jesli natomiast istnieje potrzeba dedykacji, lepiej chyba będzie dać dedykację pod tytułem, bo wtedy wiersz ma szerszy zasięg, a jednocześnie jest skierowany :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dzień dobry Joasiu, kopę lat, masz rację, pozdrawiam.
dawniejbezet Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poeto, gdyby chcieć odczytywać wszystkie konteksty wynikające z wpadek wysłowienia (przestawiasz słowa dla niby-melodii) - byłby niezły kogel-mogel. czyni - to dama! pod fartuchem pełno rytmow (ale czemu niżej, czyli mniej niż apetycznych? jakiś reumatyzm ukrywany?). małości nie skomentuję. Chyba do popracowania? I tytuł, wiesz do czego... Pozdrawiam
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 "do poetki z ORGu" Panie Stefanie, dlaczego Pan dorzyna poetkę i org?
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 BOGDANIE I INNI, Popracuję, ale i tak będzie do d... Dz. Pzdr.
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To właśnie zjada starych PPPPoetóf. Na świecie jeno Bogdan. Nie do d... tylko do samej dupy :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Wywołałem dupę, fajnie. Dz. Pzdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Małość znaczy skromność oraz maluszkowatość męską. Ech!
dawniejbezet Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To właśnie zjada starych PPPPoetóf. Na świecie jeno Bogdan. Nie do d... tylko do samej dupy :) ___________ | LUBIĘ TO!!! | ---------------
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Joasiu, poczytaj jeszcze,CCC.
Jolanta_S. Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 o dupach nie piszesz a i tak wychodzą... oj Stefanie, Stefanie. myślę o tej pani poetce... taka tajemnica... ona bezimienna... serdecznie pozdrawiam p.s. w środę jadę do wydawnictwa - raz kozie śmierć! no w tomiku będzie żyła dłużej ;)
anastazja85 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Panie Stefanie ja blondynką jestem w sprawach poezji ale pamiętam parę zasad. Rymowane wiersze powinny zasad się trzymać;-) pozdrawiam serdecznie
tuz_ Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 TEN BEZDOTYKOWY ZMYSŁOWY KONTAKT Z POETKĄ Z ORGu ... CZY ON WPRAWNY.. HA HA HA
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Gratuluję Jolu, liczę na...
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 No wiesz, Anastazjo, wszak po poezja...Dz. Pzdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dotyki są zawsze wprawne, ale dotyki. Dz. Pzdr.
Jolanta_S. Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne, że dam... :)
Rekomendowane odpowiedzi