krzywy olek Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hahahal))) Zajarzyłem. Wczoraj miałem juz zmułę. hehehel)))
krzywy olek Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fakt, bez wałęsania między vipami ;) pozdr
krzywy olek Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w istocie, peel krzyczy: jaki ze mnie casanova; a Algida... to wciąż tylko Algida ;))) pozdr
Anna_Myszkin Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Nieoklepane metafory, ciekawie poprowadzony, a przy tym skłaniający do rozkminiania położenia ;) peela. W zasadzie sampocieszanka-wyliczanka na niewiele się zdała, skoro wylądował w przybytku Algidy, ale skoro wraca do twardej rzeczywistości, to znaczy że otrząśnięty ;) Pozdrawiam :)
krzywy olek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i nie trza soli trzeźwiących ;))) pozdr
Dawid Rt Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 rozgadane, jakby się skróciło do konkretów, może byłby z tego dobry wiersz.
krzywy olek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie jest wiersz w sensie lirycznym, odpowiem Ci jak Woland bufetowemu: zachciało mi się zbudować domek z kartek zapisanych małymi literami, pałace też są potrzebne, ale zostawiam to architektom ;)
Nata_Kruk Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Bardzo fajny "Słabościan"... fajnie to poskładałeś. Pozdrawiam... :)
krzywy olek Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to składam... podziękowania ;-) pozdr
Rekomendowane odpowiedzi