aluna Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 rozwijam węzły w jednym rachunki w drugim zdrowie trzeci a niech go strapione jeszcze bije w takt rodzinnego telefon niech to diabli zaraz trafi szlak we wszystkim ja czasem uwikłana piórem odpisuję urzędnicy litości a moje gdzie lusterko spaćkane bardzo chciałam podobać się dzisiaj nie wyszło prasuję piszę calutka wymienna krążenie biegnie nie w takt brzęk pomysłów gra czasu mi brak brak siebie dla mnie
mefisto35 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Musisz to rozwinąć bo poszarpane jest jak żagle w sztormie.
aluna Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to pozegluję!
Judyt Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 dobry, lecz smutny/tak-rzeczywistość potrafi przybijać człowieka, ale nie można się jej dać- rozumowi- nie tylko jemu ufać, bardziej w pozaziemskie, choć trudne. Bardzo podobał mi się ten fragment o " chciałam się dziś podobać" jakby to lusterko odzwierciedlało ten "brak" z puenty- a jednak- jesteś- chociaż czasami może się wydawać jakby Cię nie było. J. serdecznie
aluna Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko , zmieniłam , dla Ciebie i nie tylko..!Jak miło ,ze zajrzałaś , przecież wiesz w......! Dobrej nocki ! P.S. napisz jak mama? Bo rozmyślam, często!
mefisto35 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Zrób dwie strofy z tego zwięzłe tak że każdy wers wynika z poprzedniego. Ja mistycyzm cedzę więc odbiega to stylem. Pisz taką wizję którą widzisz poetycką. Troszkę światła dodaj bo mrok a mamy sloneczne dni.
aluna Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. BO MROKIEM BIJE U MNIE, NAWET NIE WIESZ JAK BARDZO!
bazyl_prost Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 nie bądź taka do przodu , bo cię z zadku zabraknie :)
aluna Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 A zabraknie bazylu , ...zabraknie... mnie!
Anna N. Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Odzwierciedlenie dnia dzisiejszego..)) Gdzie pozostałe tysiąc i sto i jeden...? A czas tylko jeden..;+)) Pozdrawiam niepospiesznie;)
aluna Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Dziękuję Anno, bardzo lubię takie poetyckie odniesienia, milo bardzo ! Bardzo serdecznie pozdrawiam! P.S. Ostatnio poczytałam Toje wiersze, dobre mało powiedziane, dla mnie do czytania , w każdy czas!
aluna Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bazylu uwierz ,chciałbym , przecież mnie czytasz to wiesz doskonale!
Anna N. Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niezmiernie mi miło.., ale czy podołam..)))
aluna Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niezmiernie mi miło.., ale czy podołam..))) Jak bym śmiała wątpić?!
Judyt Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko , zmieniłam , dla Ciebie i nie tylko..!Jak miło ,ze zajrzałaś , przecież wiesz w......! Dobrej nocki ! P.S. napisz jak mama? Bo rozmyślam, często! Jakoś wpadam ostatnio jak wiosenny wiaterek. Hmm..to bardzo miło,że pamiętasz. Nie jest dobrze z mamą. To tak po krótce tutaj, ale nie tracę nadziei, że Niebo przedłuży jej życie na ziemii. J. serdeczności i dziękuję za to rozmyślanie...pamięć. Twój wiersz zaprasza do zatrzymania się, pomyśleniu o życiu- o swoim jedynym danym czasie.
aluna Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko , zmieniłam , dla Ciebie i nie tylko..!Jak miło ,ze zajrzałaś , przecież wiesz w......! Dobrej nocki ! P.S. napisz jak mama? Bo rozmyślam, często! Jakoś wpadam ostatnio jak wiosenny wiaterek. Hmm..to bardzo miło,że pamiętasz. Nie jest dobrze z mamą. To tak po krótce tutaj, ale nie tracę nadziei, że Niebo przedłuży jej życie na ziemii. J. serdeczności i dziękuję za to rozmyślanie...pamięć. Twój wiersz zaprasza do zatrzymania się, pomyśleniu o życiu- o swoim jedynym danym czasie. Nadzieja umiera ostatnia, ważne ,że będzie dobrze, Niebo nie poskąpi ,,,! Najlepszego Mamie i Tobie! Zapraszam częściej , bo te limity dobijają! Serdeczności! Hania
Judyt Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko , zmieniłam , dla Ciebie i nie tylko..!Jak miło ,ze zajrzałaś , przecież wiesz w......! Dobrej nocki ! P.S. napisz jak mama? Bo rozmyślam, często! Jakoś wpadam ostatnio jak wiosenny wiaterek. Hmm..to bardzo miło,że pamiętasz. Nie jest dobrze z mamą. To tak po krótce tutaj, ale nie tracę nadziei, że Niebo przedłuży jej życie na ziemii. J. serdeczności i dziękuję za to rozmyślanie...pamięć. Twój wiersz zaprasza do zatrzymania się, pomyśleniu o życiu- o swoim jedynym danym czasie. Nadzieja umiera ostatnia, ważne ,że będzie dobrze, Niebo nie poskąpi ,,,! Najlepszego Mamie i Tobie! Zapraszam częściej , bo te limity dobijają! Serdeczności! Hania Limity? hmm... No nic. Zobaczymy. Nie chcę zdradzać po ludzku nic więcej bo sama nie wiem co będzie, ale próbuję coś naskrobać, J. dziękuję i z wzajemnością.
Rekomendowane odpowiedzi