Alina_Służewska Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 ach ta wiosna wiosna jestem taka radosna że włosami sięgam nieba pytacie czy może się tak dziać no pewnie że tak słońce mocniej przygrzewa budzi nie tylko drzewa moje serce też poruszyło więc żyję ze zdwojoną siłą dziękuję wiośnie za to a myślami chwytam lato by wypleść kapelusz słomkowy przyszło mi do głowy że ten kapelusz prosty osłoni mnie przed słońcem ostrym słomkowy wreszcie gotowy nakładam go to znów zdejmują z głowy i spostrzegam... panama ma tyle uroku że może lansować lato w tym roku więc napisałam na etykiecie najwięcej piękna tkwi w prostocie
wanesa_ciska Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 A wiersz ciut przegadany ale kapelusik akurat ,,,,
aluna Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 O kapeluszu jeszcze tyle nikt jeszcze nie napisał, ale Wena Cię pelko dopadła, że hej! Pozdrowki!
Alina_Służewska Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przegadany? przez kogo? dopiero co go wyplotłam jest akuratny tylko należy go z sercem przymierzać:) dziękuję za poczytanie pozdrawiam:)
Alina_Służewska Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a... czasem mnie takie cosik napada słomkowego kapelusza promenada:) dzięki i ciepło pozdrawiam:)
Servus Suus Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Ave Alina! Właśnie, wyruszyła piesza pielgrzymka z Sułkowic do Częstochowy :-) przewidziane postoje to: wiosna-radosna, przygrzewa-drzewa, poruszyło-siłą, będzie-wszędzie (co za natrętni, wszędobylscy pątnicy), za to-lato, słomkowy-głowy uroku-roku.
Alina_Służewska Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 o! dobrze że przypomniałeś - pielgrzymka do Częstochowy! świetnie akurat wykorzystam mój słomkowy:)
Rekomendowane odpowiedzi