Kraft_ Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 z drugiej ciszy krzyczysz taka pełna żalubłagam cię nie walczmy już więcej te ekstremalne przeżycia wypalają nam dziurę w mózgu nawet niedzielny rosół nie pomaga gdzieś pomiędzy miłością a nienawiścią są domy które to omija i rodziny które częściej się uśmiechają a zegar tyka od pokusy do samotności po co nam takie science-fiction te ciche dni sprawiają że człowiek nadaje się do wymiany ech kobieto i po co tyle gadasz krótko i na temat pocałuj mnie
Rihtik Stempelek Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Krafcie wzruszający, nie napisałeś ani nie zasugerowałeś gdzie, więc w moim odbiorze wieloznaczność ostatniego stychu niepokoi ewentualnością miejsca całowania :)
Noa_M_ Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Namiętność dobra na wszystko ;) Jak zwykle nie zawiodłam się ... Pozdrawiam cieplutko Noa ;)
Noa_M_ Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciiii ;) co nam do tego...niech zostanie tajemnicą ;) Pozdrawiam :)
Anna_Para Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 te ekstremalne... -śmiało bez "te".taka pełna żalu - bez "taka" poza tym - nie mam uwag:) Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi