Renata Giemza Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 chłód mroku ulic gładka autostrada nudy myśl o defloracji chce skręcić na coś niestosownego**
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Nie no... ma Pani lepsze teksty w swoim dorobku.
henryk_bukowski Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajne:)...czasem ten " zakręt" może ziścić się wcześniej;))...lub później:)...ale 18* to chyba ostatni gwizdek:) "Niekiedy błona jest tak elastyczna, że ugina się w czasie stosunku i pozostaje nietknięta. W ten sposób kobieta jest dziewicą aż do urodzenia pierwszego dziecka, kiedy wszystkie błony, nawet najwęższe, idą w strzępy." -pozdr. Henio:)
Jolanta_S. Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 a gwiazdki spadły z nieba czy jak?
mefisto35 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Osiemnastki to już stare k... !
Jolanta_S. Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dyskryminacja!!!
Jolanta_S. Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dyskryminacja!!! a ty...
WiJa Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Nie mam nic (szczególnego) przeciwko temu wierszowi, nie mam też za wiele argumentów za tym wierszem, niech więc sobie jest, jaki jest (jaka jest rzeczywistość), takie jego prawo. Ale tu muszę się zgodzić (i to chyba pierwszy raz w życiu) z Andrzejem Krętym, po prostu znam Twoje lepsze wiersze (albo się nie znam na poezji, chociaż tak do końca, tak bardzo dobrze się znać, to nawet sam bym nie chciał). Pozdrawiam
Renata Giemza Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 witam drodzy tytuł nie ma nic współnego z wierszem tytuł to brak tytułu oznaczony gwiazdkami a 18 [to nr z takich oto wierszy bez tytułu] o samym wierszu wieczorami gdy nie umie spać jeżdzi i poszukuje coś na żer tak jakby Lilith czyli Czarny Księżyc wyciągnął drugie ja ciemną stronę gdzie śpią demonny i perwersje nocą nikt nie widzi
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie w ten sposób, lekko perwersyjny odebrałem ten wiersz. Jednak myśl o defloracji zbiła mnie z tropu. W kontekście Twojej wypowiedzi chyba "myśl PO..." defloracji byłaby OK. Pozdrowienia.
WiJa Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Muszę przyznać, ze wiersz z Twoim wyjaśnieniem (komentarzem) nabiera znaczenia. A to niestety, a może i na szczęście znaczy też, że w wierszu nie do końca zostało powiedziane (niekoniecznie wszystko, ale) to, co chciało się powiedzieć. Wiem coś o tym, bo też prędzej/lepiej moje wiersze docierają do czytelnika wraz z moimi komentarzami; czyli same wiersze to już niekoniecznie się bronią, tj. ukazują w pełnej krasie. Pozdrawiam.
tuz_ Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 O CZYM TA PANI POEZJA ? CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ ..., ŻEBY W ANALIZACH NA COŚ NIESTOSOWNIE SKRĘCIĆ LUB NIE...
Rekomendowane odpowiedzi