Anna_Para Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Baba_Izba Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Czarodziejko, znów czarujesz wierszem?! Pięknie, Aniu! Uściski - baba
Staszek_Aniołek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 miły wiersz, a nawet już intymny... aż chciałoby się zbierać korale z podłogi :) pozdrawiam A.
Magda_Tara Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 :))) cóż powiedzieć... noś, noś Peelko! i korale rozsypuj! aby Autorka miała o czym pisać tak pięknie. gratuluję i ściskam, Paruniu :*
Oxyvia Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ładne i miłe. No właśnie, ja tak sobie nieraz mieszam tęsknotę do ładnej piosenki z... piwem. Whisky nie lubię. Bo też może żaden diabeł ze mnie, tak naprawdę...
Anna_Para Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Babo Izbo: Dziękuję jak nie wiem co! Bardzo mi baaardzo. Wdzięczna, Para:)
Anna_Para Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Staszku Aniołku, dziękuję i mnie także jest miło wobec powyższego. Para:)
Anna_Para Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Taro, pięknie się kłaniam, wdzięczna. Bardzo, oj, bardzo. Buziaki, Para:)
Anna_Para Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Oxyvio, dziękuję za miły komentarz. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Spółka Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 to kolejny piękny Twój wiersz, Anno. pozdrawiam serdecznie S.
Smok Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 bardzo ładnie, dobrze po dłuższej przerwie wejść na forum i mieć ładnie ;)
Anna_Para Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 A, witaj Smoku po dłuższej przerwie! Bardzo mi bardzo. Wdzięczna, kłaniam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Spółko, jestem niezmiernie wdzięczna za wierne czytanie i recenzje moich wierszy. Cieplutko, Para:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jak widzę dobry wiersz, to zaraz zazdrość mnie bierze, dlaczego on nie mój? Anuś, Ty wiesz... Cmok :*
Anna_Para Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Mam to samo wobec Twoich wierszy, Alicjo. I tak mi się robi cieplutko na serduchu! Dziękuję. Ponieważ ostatnio rozpowszechniam to cudo, żeby się nim nie delektować w samotności: www.youtube.com/watch?v=rkIImddBc5I&feature=endscreen&NR=1 Dla Ciebie, Alu.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 barwne słowa jak korale tu na forum nanizane perliście przez Annę Parę z plusem są komentowane. Z serdecznym pozdrowieniem-:)
Anna_Para Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 tak mi przydarz się z plusikem, Czytelniku Bolesławie. jak żurawie gromkim krzykiem, jak kropelki łez na trawie:) Kłaniam się wdzięcznie, Bolesiu, Para:)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 .. jak wszyscy to wszyscy - dziadek tys +, a o wierszu już się wyraziłem na warsztacie :)) pozdro :))
Kraft_ Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))oczywiście plusssss ;) ... tylko posłuchaj .............. kiedy byłem małym chłopcem hej zatańczymy po staremu aliencje kawalieros a teraz ech ach i och jak to łatwo powiedzieć pan stachu ... ra też mówił sąsiad z dołu sympatyczny jak cholera że przy fontannie łeb zmoczony wybrałem się na bankiet do artystów dwie wódki wypite nie powiedziały wcale bo słów mało kiedy dwa teatry ty i ja zapleceni w kolorowe jarmraki a chłopcy radarowcy już się czają tylko konik na biegunach luźny jak bolka trampki a ty wciąż w parku na grochowie tańczysz boso natchniona na deszczu gęstym jak przeżyj to sam śpiewane ferajną przy ognisku gdzie tylko małgośka mówili ci którzy nie wiedzieli że dziecko śpi za ścianą a telefony telefony dzwoniły w słońce które wciąż spada nie mogąc znaleźć tych siedmiu dziewczyn z albatrosu tyś jedyna a seksapil to twoja broń taka kobieca a tylko orła cień pozostał wierny w marchewkowym polu tam gdzie konik na biegunach strzela sobie w łeb przy melodii tej ostatniej niedzieli a bal na gnojnej trwa kiedy takie tango z harmonią na trzy czwarte u starego józka rżnie głupa a ja siedzę sam papieros już dawno zgasł godzinami patrzę zaciągając się kolejny nie ważne co nadchodzi wstaje nowy dzień
teresa943 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 no i znów ...rozmarzyłaś mnie:))) pięknie, Aniu - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi