NOWA Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 przyszła do mnie dziewka śwarna jakaś chudo jest i marna gęba łocy powpadały brzuch i tyłek całkiem mały o półkulach już nie wspomnę do nicego niepodobne nogi chude jak patyki widać ze z niej kawał tyki cóżeś chciała dziewko śwarna czemuś chudo jest i marna choro jestem Janosiku w brzuchu kilka mom kamyków jem cy nie jem ciągle boli trza ich chyba wy.........wyzucić ja ci raczej nie pomogę za harnasia przecie robię do śpitala cię zawieze niech się chirurg za nich bierze bo jak dłużej będziesz chora jescek znikniesz jak kamfora
NOWA Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 wiersydełko dedykuje wszyćkim co majo w brzuchu kamycki.....hej
Ewa_Kos Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja mam motyle, ale mogę mieć "ikamycki" hej! Fajnie się czyta, a że miłośniczka gór ze mnie wielka, to i plusuję z przyjemnością:) Pozdr,. E.K.
mefisto35 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ,,weź gitarę nałóż kierpce będziesz miał pieniędzy więcej zbieraj grosik do grosika zostań kumplem Janosika" Dobry tekst można przeczytać z uśmiechem:-)
NOWA Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ewo zazdroszczę motyli, bo to świadczy o najwspanialszym uczuciu, a kamyków nie życzę i nie polecam, bo coś o tym wiem. Dziekuję za miły komentarz i pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję za miłe słowa, uśmiech jak i śmieszną ripostę. Pozdrawiam:)))
mefisto35 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Wiersz jest ciekawy, zabawny i uwagę przykuwa niie jak te dzieła apostolskie od których głowa. mi rozbolała. Dałbym i 6 plusów lecz opcji nie ma. Lubię klimaty górolskie:-)
teresa943 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 uśmiechnął od rana, bo lubię "janosików" :)))) fajnie się czyta serdecznie pozdrawiam - Krysia
krzywy olek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po sformatowaniu i wprowadzeniu nowego systemu operacyjnego należałoby zadbać o dobry softwere; polecane sprawdzane programy informacyjne i wzorcowe; może uda się w ten sposób dojść do własnych produktów, które będą się nadawać do użycia; pozdr
maria_bard Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie kłócę się! To jest akurat fajne!!! Z nerwem, żartem i gwarą (która mnie zawsze kokietuje!) Bo, widzisz - tu jest humor i miły sensik! :) Nie zawsze jestem "antygąsiorowa" ! ;))) Uścisk. Elka.
Lilka_Laszczyk Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Wierszyk dla mnie. Nomen omen siedzę na zwolnieniu po operacji, bo dzieku bogu pozbyłam się tego cholerstwa z brzuszka tydzień temu. Troche obolała ale szczęśkiwa. Więc twój wierszyk podwójnie, a nawet potrójnie się podoba bardzo. Pozdrawiam serdecznie i życzę zebrania się na odwage, rachu ciachu i jużżż. Lila
Bolesław_Pączyński Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dobry z humorem z pełną gwarą góralską, uśmiechnął mnie na plus:) Serdeczności:)
NOWA Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Mefisto za podwójne odwiedziny, miło mi niezmiernie z tego powodu. Pozdrawiam z uśmiechem:)))
NOWA Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po sformatowaniu i wprowadzeniu nowego systemu operacyjnego należałoby zadbać o dobry softwere; polecane sprawdzane programy informacyjne i wzorcowe; może uda się w ten sposób dojść do własnych produktów, które będą się nadawać do użycia; pozdr Bardzo informatycznie podszedłeś do mojego wiersza, ale chyba wiem o co Ci chodzi, ponieważ po poszukiwaniach znalazłam znaczenie słowa software, chyba o nie Ci chodziło. Jak by nie było jest mi miło, że zajrzałeś i znalazłeś czas, aby wyrazić swoja opinię i równie miło pozdrawiam:))) software
NOWA Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Elu, masz prawo być "antygąsiorową", nie wszystko, wszystkim się podoba. I tak-jedni lubią ogórki, a inni ogrodnika córki. Dziekuję że zajrzałaś i zostawiłaś swoją opinię. Pozdrówka serdeczne:)))
NOWA Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, Lilu to trafiłam w 10. Cieszę się, że już jesteś po i zdrowiejesz, ja mam cykorię i cierpię, ale jak mnie kiedy przyciśnie, to do szpitala mam parę kroków. Pozdrawiam serdecznie i życzę szybkiego powrotu do zdrowia:)))
NOWA Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Bolku, cieszę się z Twojego wpisu, bo miałam zarzuty, że kiepsko zagwarowałam, ale ja nie znam góralskiego, tak mi się ułożył, to zapisałam. Najważniejsze, że uśmiechnął, więc oprócz pozdrowień dołączam moc uśmiechów:)))
Rekomendowane odpowiedzi