Bolesław_Pączyński Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję ślicznie za miłą wizytę:) Serdeczności:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 jeszcze przy drugim słonku trochę utyka, ale jest już na tyle dobrze, że z czystym sumieniem daję mu plusa :) pozdrawiam i do poczytania :)
teresa943 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Bolku, piszesz lekko, sielsko i ciepło. zastosuj się do życzliwych uwag i forma dorówna treści. b. lubię czytać Twoje wiersze. sprawiają, że wraca optymizm nawet, gdy ...pada deszcz :)) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Judyt Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 bardzo przyjemny lekki wiersz J.
Oxyvia Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ładne, ciepłe, miłe i pogodne. Jak to u Ciebie. :-)
Lilka_Laszczyk Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Wszystko już było. I zachwyty nad sielankowościa twojego wiersza i rady (zapewne słuszne, ale ja się na tym nie znam). Od siebie mogę dodać jedynie zdecydowaną poprawę humoru po przeczytaniu twojego wiersza. Najmilej dla mnie ...mokre myśli wytrzepuję osuszone ciepłą mrzonką... Pozdrawiam wiosennie i radośnie Lilka
Bolesław_Pączyński Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za powtórny wgląd do wiersza i ocenę. Serdeczności;)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi ja także z przyjemnością czytam twoja poezję:) Pozdrawiam słonecznie:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za miłe odwiedziny:) Pozdrawiam słonecznie:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Oxyvio mi także jest miło odwiedzać Ciebie, Twoją twórczość:) Pozdrawiam słonecznie:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za tak miłe odwiedziny cieszę się że ten wierszyk poprawił Ci humor:) Pozdrawiam słonecznie:)
Anna_Para Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Czytam poprawiony? Bo pozostaje mi już tylko chwalić i się uśmiechać do wierszyka. Gratuluję i pluskam. Para:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Aniu za miłą wizytę i uśmiech z plusikiem:) Serdeczności:)
Rekomendowane odpowiedzi