Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Laura Alszer ciekawie i kusząco. Podoba mi się. Pozdrawiam.
    • @Ewelina "pozamiatałaś" ,( w pozytywnym sensie) tym wierszem ... Jest 100% wymowny ..jest mnóstwo energii która łączy ze sobą dwa światy  Męsko damski aspekt który ...no przyznam rozpalił krew w żyłach ..  
    • Oczywiście, premier Izraela powinien być aresztowany na terenie Polski, bo: Ratyfikowane Umowy Międzynarodowe są trzecie w obowiązującej hierarchii - Konstytucji Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej, a Polska ratyfikowała umowę z Międzynarodowym Trybunałem Karnym i to Sąd Najwyższy Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej wydaje nakaz aresztowania na podstawie Ratyfikowanej Umowy Międzynarodowej z Międzynarodowym Trybunałem Karnym - nie jakieś tam Sądy Okręgowe na podstawie Kodeksu Karnego, jak wiadomo: sądy chcą wydawać marnej jakości politycy w togach lub w sposób zakulisowy panowie w czarnych sukienkach - wiadomo z góry jaki wydadzą wyrok.   Łukasz Jasiński 
    • @Domysły Monika bardzo lubię tę piosenkę

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@mariusz ziółkowski dziękuję bardzo za dobre słowo i konkretną uwagę:) to cenne.  Pozdrawiam serdecznie  
    • Myśli są niebezpieczne Obarczone ryzykiem Że coś zrobisz inaczej I zmienisz swoje życie 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...